VIDEO: Ana Brnabić pozvala građane na skup u subotu, tviteraši se pitaju da li i ona napušta Vučića

Premijerka Srbije Ana Brnabić pozvala je građane da budu prisutni i na skupu "Srbija protiv nasilja" koji organizuje opozicija, u subotu, kao i na skupu "Srbija nade" u petak, koji organizuje SNS.
Brnabić je u Skupštini Srbije, tokom rasprave o bezbednosnoj situaciji, optužila opoziciju da dele ljude u Srbiji, što, kako je navela ona ne čini, po onome na kom skupu učestvuju.

"Rekli su da ljude trpamo u pokretne torove. Sve te ljude ste nazvali ovcama. Dok opozicija misli da su oni robovi, potčinjeni, zarobljeni, ovce, sendvičari, ljudi neće glasati za vas, zato što to mislite o vašem narodu", izjavila je.

Deo iz premijerkinog izlaganja brzo je završio na društvenim mrežama, posebno se ubrzano delio na Tviteru, uz komentare da i ona napušta Vučića.
 
Na tom snimku čuje se kako poziva građane na okupljanje u subotu, kada opozicija organizuje protest "Srbija protiv nasilja".
 
 
Brnabić je upitala pripadnike opozicije zašto su učesnici mitinga SNS "sendvičari", a učesnici protesta opozicije su "divni".
 
Njenim izlaganjem zaključen je pretres o prvoj tački posebne sednice Skupštine Srbije o bezbednosti u Srbiji nakon dva masovna ubistva, u Beogradu i okolini Mladenovca, u kojima je početkom maja ubijeno 18 osoba.
  • Mitar

    27.05.2023 13:23
    Lilihip
    Bila šetnja u četvrtak,i biće isto i dogodine i isto u četvrtak i tako zauvek.Ko je šetao u četvrtak sve je rekao.
  • Dragan

    26.05.2023 08:41
    Tuga
    Bas bi Vam bilo milo da dodje do radkola u SNS. Dzaba se nadate.
  • hehe

    26.05.2023 07:58
    rastavlja
    ANA zgubidane !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.