Tamara Vučić o mitingu u Beogradu: Empatija umesto apatije

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić oglasila se na Instagramu povodom skupa "Srbija nade" koji se u petak organizovao u Beogradu.

Ona je podelila fotografiju skupa, uz poruku "empatija umesto apatije".

"Jedinstvo umesto podela, razumevanje umesto osude, ljubav umesto mržnje! Ona to zaslužuje. Srbija nade", navodi se u njenoj objavi.

Podsetimo, u petak u Beogradu organizovan je skup "Srbija nade" kojem su prisustvovali ljudi iz raznih krajeva Srbije.
 
 
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je povlačenje sa čela vladajuće partije. 
  • Rodoljub

    28.05.2023 05:27
    Necemo navijace iz inostranstv
    O sudbini zemlje treba da odlucuju gradjani Srbije.Necemo na izboroma ,,dijasporu,, zive u drugoj drzavi i tamo odlucuju.Necemo da oni odlucuju o nasoj sudbini. Simpatizere iz okruzenja-placeni nasim novcem dovoze da nama kroje kapu. Da je Kina bliza mozda bi onda napravio miting po zelji.
  • Magi

    27.05.2023 19:32
    Gospođo, empatija prema kome? Prema vašem suprugu?
    Govorite o ljubavi i jedinstvu, a živite sa čovekom koji je najveci trovač društva u istoroji Srbije, najprostijim čovekom čiji rečnik ne možete čuti ni u kafanskim tučama, sa čovekom koji je podelio narod do granice mržnje, koji ima ponašanje uličara, a zajašio je celu državu duže od decenije
    Bolje da cutite i sakrijete se u misju rupu, bar se pretvarajte da vas nema, ili da ne znate da govorite
  • Od bivše

    27.05.2023 15:37
    supruge jednog biznismena, mali savet za g-dju : draga i zlatni kavez je kavez. Smisao i lepota života je u slobodi koja povlači za sobom nešto što se nemože kupiti, a to je odgovornost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.