Anđelković: SNS nema novog predsednika, ima novu masku

Politički analitičar Dragoslav Anđelković ocenio je da se današnjim izborom Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) "ništa nije desilo".
Anđelković: SNS nema novog predsednika, ima novu masku
Foto: 021.rs

Kako je naveo, dosadašnji lider SNS Aleksandar Vučić će to nastaviti da bude, "isto kao što je i premijer Vlade Srbije".

Anđelković je agenciji Beta kazao da se "promena na čelu SNS nije se, zaista, ni desila", te da, kako je  ocenio, "Vučić vlada putem postavljanja ljudi koji će izvršavati  njegove naloge i ništa se neće promeniti" u vladajućoj partiji u Srbijii.

"On (Vučić) je  procenio da mu se iz raznih razloga isplati da se pomeri, u narednom (poiltičkom) koraku na neko drugo mesto a to će biti predsednik pokreta koji pravi...i zbog toga što je davno obećao da će napustiti mesto lidera SNS i zato što želi da unese neku novinu", kazao je on.
 
Prema njegovim rečima, pri sve tome, Vučić "suštinski ostaje lider SNS".
 
"Vučevića je izabrao zato što unutar SNS verovatno nije imao pristojniju osobu...Vučević važi za odmerenog čoveka koji nema antigonizme ni u SNS niti ga javnost doživljava onoliko negativno koliko većinu drugih funkcionera, a s druge strane, potpuno mu je lojana i radiće  sve što mu se kaže", kazao je Anđelković.

Prema njegovim rečima, u SNS nema novog predsednika i ta stranka "ima samo novu masku".

  • Ceca

    27.05.2023 18:37
    TRIO U AKCIJI
    Braća i bratić vode sns stranku i o svemu odlucuju. Nezgrapan trio!
  • Joker

    27.05.2023 17:14
    Sarkazam
    Grobar Srbije se vise ne kontrolise... ili on ili mi... drugog nam nema
  • Vesa

    27.05.2023 16:14
    Striptiz u GO SNS
    SNS dobili ste najgoru mogucu masku od osnivanja stranke! Samo srecno sa njim ali necete daleko dogurati sa ovakvim kadrom iz bratskog AV sesira!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.