Bakarec umislio da Vučić plaća glumce, oni mu odgovorili

Narodni poslanik vladajuće SNS Nebojša Bakarec izneo je podatke o tome koliko novca su od Telekoma dobili glumci koji su podržali protest "Srbija protiv nasilja".

"Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma", rekao je Bakarec u Skupštini Srbije, a zatim poimence naveo koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

Nakon iznošenja tih podataka, Bakarec je rekao da su svi "oni slobodni da glume i da im se nećemo svetiti".
 
Prethodno je sume honorara sa imenima i fotografijama glumaca okačio i na Tviter.
Bjelogrlić: Sprema li se nova "kristalna noć" za određene glumce?
 
Glumac Dragan Bjelogrlić kaže da "nije verovao da će ga život na bilo koji način povezat sa osobom kakav je gospodin Bakarec".
 
"Međutim, Bakarec kao poslanik vladajuće većine u Narodnoj skupštini iznosi brojke (pritom lažne) o prihodima glumaca", ističe Bjegrlić.
 
On je nakon što je poslanik Nebojša Bakarec izneo u skupštini i na Tviteru navodne honorare koje glumci dobijaju od Telekoma podsetio i da je "pogrom na Jevreje u Nemačkoj počeo tako što su naciski delili letke i objavljivali u štampi kojiko zarađuju na leđima nemačkog naroda".
 
"Sprema li se nova 'kristalna noć' za neke srpske glumce? Bakarec nam, eto, 'daje slobodu' da nastavimo da glumimo i kaže da se 'neće svetiti'. Evo neka meni lično uskrati slobodu da glumim i neka mi se sveti. Veoma me zanima kako će to da izgleda", ističe u pisanoj izjavi Bjelogrlić.
 
Branislav Trifunović: Voleo bih da sam dobio tu cifru
 
Glumac Branislav Trifunović odgovorio je da bi voleo da je dobio cifru koju je Barac izneo.
 
"Pozivam gospodina Bakareca ako može da uplati sve ono što je preko onoga što sam zaista dobio za 'Tajkuna', ako ne, onda ćemo se videti na nekom sudu verovatno", rekao je Trifunović za portal N1.
 
Sergej Trifunović: Imam isti odgovor kao i za Karleušu
 
Bakarec je izneo informaciju da je Trifunović od Telekoma dobio 130.000 evra, a glumac kaže da se odgovor može naći na Instagram profilu Jelene Karleuše.
 
Pevačica Jelena Karleuša na društvenoj mreži objavila je sliku Trifunovića i ispod je napisala cifru koju je navodno dobio za tri serije.
 
Trifunović je odgovor na prozivke ostavio na njenom profilu: "Vidi lutko, loše te spinuju: 'Tajna Vinove Loze' - još nisam igrao; 'Volja Sinovljeva' - počinje na jesen; 'Složna Braća', 2 dana snimanja, 130 hiljada evra? Iz tvojih usta u Božije uši, oprosti Bože".
 
Gorica Popović: Bakarec misli da nam on daje pare, očigledno su u panici
 
Komentarišući iznošenje navodnih honorara glumaca od strane poslanika vladajuće većine Nebojše Bakareca, glumica Gorica Popović kaže - "očigledno su u panici".
 
"To je toliki autogol da nemam reči, tolika glupost i nemoć", rekla je Popović.
 
Za poslanika Bakareca kaže da "očigledno misli da nam on daje pare".
 
Marko Janketić: Odakle im ta informacija, to je poslovna tajna
 
Glumac Marko Janketić je rekao za portal N1 da je izjava Bakareca "jedna teška svi*****a".
 
Janketić je istakao da ne zna „da li je to tačan iznos koliko smo mi (glumci) zaradili“ i da je to poslovna tajna.
 
"Oni se ponašaju kao da su to njihove lične pare, kao da oni to nama poklanjaju, kao da to nisu novci poreskih obaveznika, državljana ove naše napaćene zemlje. Ja bih ih pitao odakle im informacija koliko smo novca dobili, koje ulazio u te ugovore, pošto su oni poslovna tajna. To ne bi smelo da se govori. Njihova bezprizornost očigledno nema granice", rekao je Janketić.
Bojković se na tvrdnje Bakareca – nasmejala: Honorar apsolutno nije toliki
 
Glumica Svetlana Bojković se nasmejala na Bakarecove tvrdnje i rekla da iznos "apsolutno nije" toliki.
 
"Oni mogu da pričaju šta hoće, ali to nije tačno", rekla je Bojković.

Komentari 20

  • Vladimir

    31.05.2023 11:59
    slika
    Nikola Kojo se pita šta je to bakarec.. to kaže da je anđeo.. a meni se javlja da je to pali anđeo sa slike Salvadora Dalija i fijokama koje su napunili znameniti koštunije i tv predsednik..
  • Mike

    30.05.2023 23:26
    Bakarec nije umislio nista i nisu to pare od Vucica vec od naroda, a nacionalne penzije dobijate a niste uplatili ni zutu banku. I opet sram vas bilo.
  • Aleksandra

    30.05.2023 17:39
    Drzavne pare su pare naroda
    Nikako da ovaj narod shvati prostu stvar, ne aplaudiras politicaru koji je sa nasim parama sagradio most, to je njegov posao (za to je placen) a pare nisu njegove nego nase.
    Ako drzava plati glumce iz budzeta to je nas novac nije ga Bakarec iz svog ili sefovog dzepa dao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.