FOTO: Carina prodaje zaplenjenu robu, u ponudi retro radio, lopte, laptop...

Carinarnice Kruševac, Niš i Priština će početkom juna organizovati e-licitacije trajno oduzete robe, za koje zainteresovani već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.
U ponudi Carinarnice Kruševac, čija licitacija je zakazana za 5. jun, nalaze se različiti alati i elektronska roba koji se mogu pogledati 31. maja od 11 do 13 časova u ovoj carinarnici, ulica Jasički put bb u Kruševcu. 
Rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 1. jun do ponoći.
Carinarnice Niš i Priština će na licitaciji, koja će se održati 9. juna, ponuditi garderobu, obuću, sanitariju, tablet računare, mobilne telefone, televizore i drugu robu, čije je razgledanje zakazano za 31. maj od 9 do 12 časova, u magacinu Carinarnice Niš, ulica Miloša Obilića 115 u Gadžinom Hanu. 
 
 
Rok za uplatu kaucije je 5. jun do ponoći.
 
Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija