Nataša Jovanović (SNS, ex SRS): Kojo, Bjelogrlić, Janketić i Trifunović su šljam

Poslanica SNS Nataša Jovanović rekla je u Skupštini Srbije da su glumci Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Marko Janketić i Dragan Bjelogrlić šljam.
Ona je navela da je "zapanjujuća izjava poslanice Marinike Tepić" da su oni kulturno blago Srbije.
"Pa je l’ vi zaista, gospođo, mislite da je taj šljam kulturno blago Srbije. Znate li vi šta je kulturno blago Srbije?! Kulturno blago Srbije je Pećka patrijaršija, Gračanica, Visoki Dečani, Hram Svetog Save, Narodni muzej koji ste vi upropastili. Kulturno blago Srbije je i ova zgrada, jedan od najlepših parlamenta u svetu, viste ga palili, vi ste napravili od njega zgarište, i što je najgore od svega, vi i vaši sledbenici ste pokrali monumentalna dela od Paje Jovanovića pa dalje, i vas nije sramota da to pričate", rekla je Jovanović.
Na to je reagovao i glumac Sergej Trifunović na Tviteru i iskoristio priliku da pozove građane na protest u subotu.
 
"Svaka rasprava o bilo čemu što nije deo zahteva protesta izazvanim konstantnim, besprizornim emaniranjem nasilja državne strukture je čista zamena teza i gubljenje vremena kojeg nemamo. Sve ovo je puko blebetanje, da bi se izbegla odgovornost. Vidimo se u subotu 18h. Do pobede", naveo je Trifunović.
 
 
Protest "Srbija protiv nasilja" pomeren je za subotu, 3. jun u 18 sati.

Komentari 61

  • Ralle

    01.06.2023 13:04
    Neko pametan je rekao..nije bas ni tuzno sto kulicka nezna za Dostojevskog,tuzno je sto mi znamo za kulicku...kad se takvi slikaju iz novog stana koji su zaradili u zadruzi....to je u redu....to nije sljam...sljam su oni koji su nam cuvali radost sve ove godine..i grejali srca..i ucili nas kulturi i lepoti.i ljubavi za bliznje svoje i sve ljude..hvala im na tome do neba..



  • vladansjenicic65@gma

    01.06.2023 12:45
    Linija
    Povučena je vremenska linija između Vlasti i Naroda.Nazadnjaci ili Naprdnjaci idu u sunovrat i đubrište. Narod će uvideti kuda treba ići.Ovo je slika i prilika neko neostvaren deli stav i ocenjuje.Čista glupost.Nije bitno šta se kaže NEGO KO KAŽE ILI GOVORI.
  • Misa

    01.06.2023 08:11
    Odgovor
    Koliko ti treba ujutru da razmislim u kojoj si sada stranci. Sta ti imaš iza sebe? Sta si uradila za ovo Srbiju? Nista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija