Balunović: Miting SNS bio fijasko, to je i Vučić video sa pozornice

Politički filozof Filip Balunović izjavio je da je, "s obzirom na ucenjivačku mašineriju SNS, skup nade i jedinstva, kako su ga predstavljali, bio fijasko, što je sigurno i Vučić video s pozornice".
"Očekivao je pobedu nad oponentima, a prisustvovao početku svog poraza. Gotovo sam siguran da rejting vlasti posle 'Ribnikara' više ne može rasti", rekao je Balunović za novi broj nedeljnika NIN.
Na pitanje o najavljenom Pokretu za narod i državu, on je naveo da je reč o "završnom stadijumu izgradnje kulta ličnosti, koji je, s obzirom na političke procese od 2012. neminovan".
"Sada, kada su se desile tragedije koje prevazilaze okvir uobičajenih afera, pojavila se prepreka koju Vučić može da preskoči jedino ako se izdigne iznad svih i ako ga, niti formanlo, više ne dotiču afere njegovih saradnika", rekao je Balunović.
  • Мурињо

    01.06.2023 09:34
    Око Соколово
    Испред тржног центра Ушће остало 2-3000 унутра у центру око 1000 на бензинској пумпи преко пута још 1000 из Србије,е Војводина кад чланове ПоксА насилно учланиш у СнС недођу ни до парка испред скупштине ,ту су да задрже радна места поготово ови из Новог Сада ЈКП Чистоћа бројнија од ГО СнС Нови Сад
  • Valdo

    01.06.2023 09:26
    Miting
    Pa...ne pričate baš istinu.
    Ali to nije ništa novo.
  • hehe

    01.06.2023 09:15
    bitno
    da pisac veruje u ono što piše , stvarnost drugačija -tim gore po stvarnost !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija