Glumci tužili Nebojšu Bakareca

Grupa glumaca podnela je tužbu protiv poslanika SNS Nebojše Bakareca, potvrdila je glumica Svetlana Bojković za portal Nova.rs.
Nova.rs podseća da je Bakarec u Skupštini Srbije rekao da "država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od Telekoma".
On je poimence naveo koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.
Bakarec je na Tviter nalogu okačio i iznose honorara sa imenima i fotografijama glumaca, a tu se navodi da je Bojković zaradila 89.000 evra.
 
Ona je to demantovala, a sada je zajedno sa kolegama "otišla i korak dalje".
 
"Bakarec nije u Narodnoj skupštini naveo tačne podatke. Naprotiv, izneo je lažne podatke o našim honorarima, daleko uvećanije. Izneo je u javnost nešto što, em nije tačno, em nije dozvoljeno. Zato sam se pridružila grupi glumaca, koje je poimence pomenuo Bakarec, pa je predata grupna tužba protiv Nebojše Bakareca, a odnosi se, ne samo na iznošenje neistina, već i na uvredu časti", rekla je Bojković o tužbi koja je podneta u utorak. 
  • V

    07.06.2023 22:59
    I ja bih
    Treba svi da ga tužimo, zbog svih gluposti i laži koje govori u skupštini
  • Mojsije

    07.06.2023 19:19
    Ju ju
    Na robiju sa njim do kraia zivota!!!
  • Prsli Klark

    07.06.2023 15:02
    Sad ili za j9s 20 god
    Tolika je perioda za promene ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija