Dačić: Četvorogodišnja devojčica koju je oteo otac vraćena majci

Četvorogodišnja devojčica iz Srbije koju je oteo otac, državljanin Saudijske Arabije, vraćena je tokom noći majci, potvrdio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
Dačić: Četvorogodišnja devojčica koju je oteo otac vraćena majci
Foto: 021.rs
"Imali smo juče jednu veoma korektnu informaciju iz ambasade Saudijske Arabije u Sarajevu koja je nadležna i za Srbiju. Otac je oteo dete, koji je majka prijavila 6. juna", rekao je Dačić za RTS.
Dačić je podsetio na to da je dete nestalo u tržnom centru, a da se otac više nije javljao do jučerašnjeg pojavljivanja u ambasadi u Sarajevu.
Ministar je dodao da je ambasador Saudijske Arabije tražio da dete preda isključivo majci i ministarstvo je organizovalo da se majka odvede do Sarajeva.
  • Plaćač poreza

    10.06.2023 17:47
    Kad ne znaš ni jedan strani jezik i niko u svetu te ne poziva niti ima zašto da te vidi onda budeš ministar spoljnih poslova unutar granica Srbije bez Kosova jer si tako potpisao u Briselu.
  • Slucaj

    10.06.2023 16:20
    @Dodik Mile
    Pa ministar spoljnih poslova. Je l mora zbog svega drama?
  • Jeca

    10.06.2023 15:42
    Pa on je ministar spoljnih poslova, to je u njegovom delokrugu posla. To mu nije prvi put. Pre par godina je takodje vratio majci troje dece. Nakon nekoliko godina borbe, jedino je Dačic u svom mandatu ministra spoljnih poslova, uspeo da vrati zeni decu ( mislim da se zvala Zorica)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.