MUP: Dogovoren projekat za prevenciju nasilja i unapređenje bezbednosti dece u saobraćaju

Dogovorena je realizacija projekata "Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo" namenjenog prevenciji vršnjačkog i digitalnog nasilja i unapređivanju bezbednosti dece u saobraćaju, naveo je MUP.
MUP: Dogovoren projekat za prevenciju nasilja i unapređenje bezbednosti dece u saobraćaju
Foto: 021.rs
Projekat koji donosi niz radionica i aktivnosti u svakom odeljenju osnovnih škola u Srbiji, donet je na inicijativu Ministarstva unutrašnjih poslova.
O tome je održan je sastanak s predstavnicima Ministarstva prosvete, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti i Misije OEBS u Srbiji, kojim je predsedavao državni sekretar MUP-a Danilo Stevandić.
Stevandić je rekao da je planirano da sprovođenje projekta u svim osnovnim školama u Srbiji krene s početkom nove školske 2023/2024. godine.
 
On je podstio da je u Programu rada Vlade 2023-2026. jedan od prioriteta unapređenje bezbednosti dece, mladih i prosvetnih radnika u ustanovama obrazovanja i vaspitanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija