Uhapšen osumnjičeni za napad na Lava Pajkića, određeno mu zadržavanje

U.U. uhapšen je zbog sumnje da je napao državnog sekretara Lava Pajkića.
Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je zadržavanje U.U. zbog sumnje na nasilničko ponašanje, saopštilo je to tužilaštvo, prenosi N1.
 
Sumnja se da je U.U. 9. juna u večernjim časovima prišao sa leđa L.P. koji se kretao ulicom i fizički nasrnuo na njega nanevši mu nekoliko udaraca, usled kojih je oštećeni L.P. zadobio lake telesne povrede.
Osumnjičeni U.U. će u četvrtak biti saslušan u prostorijama tužilaštva, nakon čega će biti doneta odluka da li će biti predloženo određivanje pritvora.
Pajkić je inače član Srpske napredne stranke i državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
 
Premijerka Ana Brnabić je u subotu objavila na Tviteru da je Pajkić napadnut "bez povoda", "kukavički, sa leđa, uz uvrede i psovke na račun njegove preminule majke i Aleksandra Vučića".
 
Prethodno je o napadu govorio i sam Pajkić i to na svom Instagram nalogu.
  • Mikica

    15.06.2023 20:27
    Drzavni sekretar
    Ljudi!
  • Mark

    14.06.2023 20:31
    ..
    Pikilic.. Bas ma nasmeja.
  • Pera

    14.06.2023 20:28
    Da nisu neki ljubavni jadi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija