Uhapšen mladić koji je mercedesom oborio saobraćajca i pobegao

Dvadesetogodišnji J. J. uhapšen je zbog sumnje da je prošle noći kolima oborio saobraćajnog policajca i pobegao.
Uhapšen mladić koji je mercedesom oborio saobraćajca i pobegao
Foto: 021.rs
Incident se dogodio oko 3.30 časova, na Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu, kada je J.J. upravljajući automobilom marke "mercedes" oborio saobraćajnog policajca nakon što se oglušio o naređenje da zaustavi vozilo, a potom pobegao.
Policajac je tom prilikom zadobio lake telesne povrede, a osumnjičenom se stavlja na teret krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je u saopštenju MUP-a.
  • Vlada

    16.06.2023 10:20
    @w/e

    Našli smo sledećeg!
  • Mary Poppins

    16.06.2023 04:28
    KZ Srbije
    Od 1-12 godina zatvora. Osim ako nije Mile Kitić,onda će mu se policajac izviniti.
  • w/e

    15.06.2023 20:57
    lol
    Od kada je saobracajnim policajcima dozvoljeno da iskacu na sred trake (kao sto cesto rade po gradu)? Zaustavljanje vozila se vrsi iskljucivo tamo gde je to izvodljivo na bezbedan nacin. Ne verujem da je vozac namerno skrenuo autom ka saobracajcu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.