Crveni krst uputio pomoć ugroženim u poplavama: Hrana, voda, sušilica za vlažne zidove...

Crveni krst Srbije uputio je pomoć domaćinstvima koja su ugrožena poplavama u Jagodini, Rekovcu, Kruševcu, Kuršumliji, Svilajncu, Despotovcu i Sokobanji.
Crveni krst uputio pomoć ugroženim u poplavama: Hrana, voda, sušilica za vlažne zidove...
Foto: 021.rs
Ukupna količina pomoći od 6.000 kilograma sastoji se od paketa hrane i higijene, sredstava za dezinfekciju domaćinstava, kabanica i gumenih čizama, kao i setova za čišćenje posle poplava.
Crveni krst je dostavio i rezervoar od 1.500 litara za pijaću vodu i sušilica za isušivanje vlažnih zidova.
Do sada je otpremio više od 11.000 kilograma pomoći ugroženim domaćinstvima u 11 gradova i opština.
 
U saopštenju se navodi da će Crveni krst Srbije nastaviti da prati situaciju i dostavlja pomoć u skladu sa iskazanim potrebama stanovništva i svojim mogućnostima.
  • џеџеџе

    17.06.2023 08:37
    Вучићева Србија у води
    Е ово је Вучићева Србија у води.
    Битно је да гради стадион за милијарду еура, а што народ, куће и њиве пливају у води нема везе. Насипи, путеви, канали и јендеци нису били део инвестиција за ових 11 година. Срамота шта ова власт ради и како земљу уништава.
  • Ekonomski tigar

    16.06.2023 16:15
    Gde je Ekonomski tigar?
    Zar mi nismo Ekonomski tigar....? Kako je moguće da smo dozvolili ovolike poplave, pa još i Urgentnog centra u Kragujevcu. Zar Ekonomski tigar ne podrazumeva i standarde života, bezbednosti itd...???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.