DS: Brnabić obmanula javnost, zbog njene izjave inspekcija u šabačkoj kafani

Demokratska stranka (DS) saopštila je da je premijerka Ana Brnabić na sednici Skupštine u četvrtak obmanula javnost da je udruženje "Srbija protiv nasilja" registrovano na kafanu Estrada u Šapcu.
Kako navode, "kao posledica te izjave i premijerkinog namernog targetiranja određenog ugostiteljskog objekta – u njemu je od jutros inspekcija koja traži način da ga zatvori".
"Građani dobro znaju da upravo ovako funkcioniše vladavina prava u Vučićevoj Srbiji“, poručili su iz DS.
Prema navodima DS, Brnabić javno iznosi neistinu, a onda se državne službe zloupotrebljavaju u političke svrhe i koriste kao sredstvo za obračun sa opoziciono nastrojenim građanima.
 
"Istina je da je udruženje građana ‘Srbija protiv nasilja’ registrovano na adresi Karađorđeva 39 u Šapcu“, naveli su iz DS, dodavši da je to zgrada u kojoj se nalazi restoran Estrada, ali i jedna banka, Gradski odbor DS i više stanova i kancelarija.
 
Poručili su Ani Brnabić da "umesto što se bavi zatvaranjem ugostiteljskih objekata, obuje čizme, obiđe poplavljena mesta po Srbiji i hitno organizuje pomoć ugroženima".
 
"Očigledno da stadioni i jarboli ne mogu da zaštite ljude od poplava“, napomenuli su iz DS.
  • Maki

    17.06.2023 18:17
    Istina
    Gledajući i slušajući ovu osobu koju postaviše da bude premijerka, pitam se zašto joj neko ko je voli ne kaže tužnu istinu o njenom javnom nastupanju .To se ne može nazvati ničim drugim osim tugom.Ako uopšte postoji takva osoba?
  • 9

    17.06.2023 09:04
    @Mile
    Jel Mile od tranzicija ili Mile od Jovanov ?
    Vokabular ti je popustio u odnosu na skupštinu ali su ideje iste .
    Botino.
  • Ja

    17.06.2023 08:45
    Uhhh
    Po cemu ce ovi ostati upamceni? Mene je sramota njih umesto njih...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija