Hil objavio Bajdenovu poruku: Srbija je sposobna da iskoristi istorijske prilike

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil poručio je danas da smatra da je "Srbija sposobna da iskoristi istorijske prilike".
Hil objavio Bajdenovu poruku: Srbija je sposobna da iskoristi istorijske prilike
Foto: Beta/AP
On je na svom nalogu na Tviteru objavio video poruku koju je predsednik SAD Džozef Bajden uputio američkim diplomatama u svetu u kojoj je saopštio da je svet na raskrsnici i da ono što bude danas urađeno, "odrediće živote za tri ili četiri naredne generacije".
"Ovo su poruke predsednika Bajdena meni i mojim kolegama. Odlična poruka o iskorištavanju istorijskih prilika. Mislim da je Srbija za to sposobna", napisao je Hil.
Bajden je u video poruci američkim diplomatama takođe naveo da SAD imaju viziju pozitivne budućnosti.
 
"Naša je vizija pozitivna budućnosti. Želimo da gradimo sa drugima, a ne protiv njih. Da se sa njima angažujemo u zajedničkim interesima, da pomognemo zemljama u razvoju da pruže više svojim građanima", poručio je Bajden.
 
  • Lotta_Continua

    17.06.2023 20:13
    Ja sam .....
    ..... budala ili ima nas više?. Ovo je kada u obdaništu ima test za prelaz iz "male u srednju grupu". Ko se nasmeje i ironiše sa ovakvim podlostima, ide dalje, ko poveruje - ostaje...kao ja!
  • Kuzman

    17.06.2023 17:21
    Ne zna Bajden ni gde se nalazi a ne gde je Srbija
  • Oprezno

    17.06.2023 16:43
    Sve je to Ok. Ali poturate EU plan o deeskalaciji u 3 tačke koji je priznanje nezavisnosti Kosova. 3. tačka glasi da Srbija prihvata Francusko-Nemački plan. Tako da prestanite da poturate papire koji su propast Srbije. Jer Srbija ima moćne saveznike Rusiju i Kinu i samo jedan telefonski poziv joj treba da joj ne možete ništa, i Kosovo je odbranjeno . Tako da Kosovo je Srbija , 1244 UN .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija