Vučić opet o zaustavljanju Danila: Albanski policajci uperili puške u njega i pitali "ime oca?"

Aleksandar Vučić objavio je da su albanski policajci kod Podujeva, u njegovog sina Danila uperili puške tražeći da po svaku cenu skine majicu s natpisom "Predaja nije opcija", ali da to nisu uspeli.
"Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na KiM. Poslednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci tražili su da, po svaku cenu, skine majicu na kojoj je pisalo 'Predaja nije opcija'. Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali 'Ime oca?' On je odgovorio: 'Aleksandar! To je moj tata i vaš predsednik!' Majicu mu nisu skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija!"
Vučić je prethodno izjavio da su "tzv. kosovski policajci" automobil u kome je bio njegov sin tri puta zaustavljali i pretresali.
"Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili", rekao je Vučić.
 
Vučićev sin je zaustavljen na izlazu sa auto-puta, u selu Trude, nakon skupa u Gračanici povodom Vidovdana. Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja, dodali su.
  • Ralle

    03.07.2023 08:13
    On je i isao tamo da provocira..ako se varam na moju dusu..
  • Lanmi

    02.07.2023 20:37
    Najstarije dete u Srbiji ponovo u prvom planu...
  • Bbb

    01.07.2023 09:00
    Www
    Laze!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija