Pretukao muškarca na splavu na Savi, naneo mu povrede opasne po život

Policija je uhapsila P.M. (40) zbog sumnje da je pretukao muškarca na jednom splavu u Beogradu.
Pretukao muškarca na splavu na Savi, naneo mu povrede opasne po život
Foto: 021.rs

Sumnja se da je on, u noći između petka i subote, oko 00.30 časova, na splavu na Savskom keju, zadao više udaraca po glavi tridesetogodišnjem muškarcu i naneo mu teške povrede opasne po život.

Kako je saopštio MUP, on se tereti za pokušaj ubistva.
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
Mediji su ranije preneli da je pripadnik obezbeđenja na jednom splavu, inače poznati bokser, pretukao muškarca i da je posle toga pobegao.
  • Zebra

    02.07.2023 14:16
    Nažalost tu postoji više problema. Prvi problem je što je to opasan posao i gde ako obezbeđenje treba da reaguje, mora to da uradi pre nego ovaj drugi uzme flašu ili nož. Pogotovo u Srbiji svi su jaki sa oružjem.
    Drugi problem je što taj posao nije zakonom regulisan kao u ostatku sveta. Ljudi koji rade kao obezbeđenje moraju imati adekvatne licence i momenat primene sile se odlaže dokle može. A kad mora, onda se pažljivo primenjuje samo da onesposobi tog drugog.
    Treći problem, i delom povezan sa drugim, je činjenica da država splavove i klubove vidi kao idealnu tezgu za dilovanje droge. Zna se koje splavove u Bg policija ne sme da poseti. Zna se koje splavove čuvaju žandarmi, zna se i ko dolazi i šta se kupuje. Državu nije briga za nas, bitan je samo interes pojedinaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija