Er Srbija: Kašnjenja današnjih letova zbog manjka zaposlenih na beogradskom aerodromu

Nekoliko današnjih letova "Er Srbija" koji su bili planirani tokom popodneva kasnili su dva i više sata usled manjka zaposlenih na aerodromu "Nikola Tesla", saopštila je ta avio-kompanija.
Er Srbija: Kašnjenja današnjih letova zbog manjka zaposlenih na beogradskom aerodromu
Foto: 021.rs
Letovi su kasnili usled, kako su naveli u saopštenju, manjka zaposlenih beogradskog aerodroma na poslovima utovara prtljaga, kao i nedovoljnog broja specijalnih vozila za vuču aviona po aerodromskoj platformi.
"Zbog nastalih odstupanja od planiranog reda letenja, moguća su dalja fazna kašnjenja tokom večeri i dodatni uticaj na redovnost saobraćaja srpske nacionalne avio-kompanije", dodaje se u saopštenju.
Naveli su da nadležne službe "Er Srbije" preduzimaju "sve što je u njihovoj moći" da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja.
 
Za više informacija, kako su dodali, putnici se mogu obratiti kontakt centru "Er Srbije" na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, ili putem sajta i društvenih mreža te avio-kompanije.

Vesić: Dolaziću svakodnevno ako treba

Ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić objavio je danas na Instagramu da će, ako treba, dolaziti svakog dana na aerodrom "Nikola Tesla", zato što oni "koji su nadležni za ljudske resurse u kompaniji koja upravlja aerodromom nisu obezbedili dovoljno ljudi za sezonu, pa sada svi rade njihov posao".

"Bio sam do malopre na beogradskom aerodromu da ispratim kako su se organizovali za "treći špic", koji je počeo u 16 i traje do 19 sati", objavio je Vesić.
 
Završen je sastanak operativnog štaba kojem je prisustvovao, a na kojem je dogovoren plan rada za vikend, kada ima najviše putnika, dodao je.
 
"Dolaziću svakog dana, ako treba. Meni nije teško, a nije mi ni ispod časti kako bih kontrolisao kako rade", rekao je Vesić.
  • Jogi Letač

    07.07.2023 11:18
    Nešto nisam registrovao da se na AB žale i drugi avioprevoznici. Da li to AirSerbia prebacuje odgovornost na aerodrom a sami su krivi?
  • Ludovički

    07.07.2023 06:58
    Kvalifikovan je
    Vesić: Dolaziću svakodnevno ako treba

    Neka pomogne u nošenju kofera.
  • Realista

    07.07.2023 06:34
    To se zove:
    Bankrot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija