Er Srbija: Zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu zbog lošeg vremena

"Er Srbija" je saopštila da se, zbog današnje zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu, usled nepovoljnog vremena, trudi da očuva "redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja".
Er Srbija: Zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu zbog lošeg vremena
Foto: 021.rs
Ta kompanija je u saopštenju navela da zbog te zabrane kao "i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova", može doći do uticaja na saobraćaj nacionalne avio-kompanije.
"Službe Er Srbije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja", piše u saopštenju.
Putnici se, za više informacija, mogu obratiti Kontakt centru "Er Srbije" na 0800/ 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, i da posete airserbia.com ili stranice kompanije na društvenim mrežama.
  • V.A.Lucky

    28.06.2023 21:27
    А,шта је са точењем алкохола?!
  • Samo pitam

    28.06.2023 09:05
    Hoće prof dr Mali preuzeti mesto direktora Er Srbije i direktora Areodruma Beograd .... ?
  • Apsurdistan

    28.06.2023 09:03
    To je prosto neverovatno kako današnja zabrana točenja goriva zbog loših vremenskih uslova, koja se obično meri u par sati, izaziva poremećaje i kašnjenja letova u prethodnim danima, čak i nedeljama, uključujući i poremećaj u istovaru i distribuciji prtljaga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja