Policajka iz Valjeva puštena iz pritvora, javnost zahvaljujući njoj saznala za udes Vučićevog kuma

Policijska službenica Katarina Petrović puštena je iz pritvora.

To je za Insajder rekla portarolka tog suda Milica Veličković.

Policajki je pritvor ukinut jer su prestale okolnosti zbog kojih joj je određen, rečeno je za N1 u sudu.
 
Ona se u pritvoru nalazila od 3. jula, a uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično delo zloupotreba službenog položaja.
Policajki iz Valjeva prethodno je produžen pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj kada je podatke iz informacionog sistema MUP-a Srbije o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovao Nikola Petrović fotografisala i prosledila narodnoj poslanici Mariniki Tepić.
 
Tepić je u Skupštini Srbije 13. juna postavila pitanje da li je tačno da su analize krvi Petrovića pokazale da je bio pozitivan na alkohol i kokain. Snimak tog svog pitanja objavila je 14. juna na Tviteru. Potom je dokumenta koja to dokazuju objavila 18. juna na svom Tviter nalogu.
 
U dokumentu MUP-a koji je Tepić objavila navodi se da je Petrović u trenutku sudara imao 0.41 promil alkohola u krvi, kao i da je bio pozitivan na kokain.
 
Podsetimo, Nikola Petrović učestvovao je u saobraćajci u martu u Užičkoj ulici na Dedinju u Beogradu. On je tada skupocenim automobilom išao sporednom ulicom, a kada je došao do raskrsnice sa Užičkom, saobraćajnicom sa prvenstvom prolaza, nije se zaustavio na znak, već je nastavio kretanje.

Tada je "meklarenom" udario u "opel korsu", u kojoj su bile dve žene.

Oba automobila su od jačine udarca udarila u ogradu Doma Patrijaršije, a dve povređene žene su prevezene u Urgentni centar. One su tom prilikom zadobile lakše telesne povrede i puštene su na kućno lečenje.

Komentari 32

  • Nana

    08.07.2023 11:22
    Sluzbeno lice
    Da li policajka zna sta je kodeks ponasanja,sta je u suprotnosti sa sluzbenom duznoscu,da li je snimak tepicki poslat za vreme radnog vremema,ko istu placa tepicka ili budzet drzave Srbije.
    Covek treba da odgovara ako je nacinio prekrsaj.
  • Vera

    08.07.2023 00:11
    Častna policajka!
    Boje se, kraj je blizu.
  • Čarapan

    07.07.2023 19:35
    Da odgovara
    Gospođa mora da odgovara za iznošenje poverljivih stvari iz policije.Ona je službenik policije.To što je saznala je mogla drugačije da plasira u javnost.Mogu da kažem da je to uzelo maha u MUP-u ,nije to pijaca pa može kako ti se navike.Kažem iz ličnog iskustva jel sam se pobunio zašto u našem selu ulaze kamioni šljunkari kade sa ogromnim teretom iako je oreničena nosivost 8t po osovini.Iako nikog nisam imenovao službenik PU je taj mejl ,upućen načelniku supa,prosledio kumu koji je raspričao da sam ja radnik doušnik SUP-a .Eto šta se dešava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.