Profesor koji je pre tri godine savladao napadača u školi isključen iz odbora SNS u Velikoj Plani

Nastavnik fizičkog vaspitanja Slavoljub Stojadinović je 2019. godine sprečio mogući masakr tako što je savladao naoružanog napadača koji je upao u srednju školu "Vuk Karadžić".
"Ja sam i tada rekao – svako čudo za tri dana dosta i da će biti brzo zaboravljeno kao što se i desilo. Jednostavno naši državni organi to nisu shvatili na adekvatan način, nisu shvatili ozbiljno i bilo je pitanje vremena kada će se nešto slično desiti, kao i svuda po svetu", rekao je profesor za N1.
On je naveo da je od predsednika države Aleksandra Vučića dobio medalju za hrabrost.
Posle tragedija u Ribnikaru i Mladenovcu gostovao je kao svedok i heroj na brojnim televizijama, a onda su ga naprednjaci iz Velike Plane isključili iz odbora.
 
"Posle niza gostovanja po televizijama, ne znam i zašto, dobio sam poruku da sam isključen iz drugog mesnog odbora SNS u Velikoj Plani. Posle toga sam otišao i iščlanio sam se iz stranke. Osnovni red bi bio da su me pozvali i rekli da nešto nije u redu, a ja dobijam preko Viber grupe da sam isključen", kaže Stojadinović.
 
On smatra da država pre svega treba da vrati zakonsko ovlašćenje prostvetnim radnicima i roditeljima.
 
"Oni su dali prava deci, a deca ko deca, znaju za svoja prava, a ne znaju za svoje obaveze. Tu je velika zloupotreba, mislim da odnos porodica – nastavnik mora da se podigne na mnogo viši nivo. Mislim da smo mi u nekom zapećku i da je ovo tek početak naše tragedije i našeg kraja", ocenio je ovaj profesor.
  • Александар

    10.07.2023 16:13
    Подршка
    Подржавам колегу да истраје у својим настојањима да се положај просвете побољша.
  • Pentolaia

    08.07.2023 08:53
    Jasno
    To mora da je neka greška.
  • RS

    08.07.2023 08:46
    SNS .izdajnici
    Šta si tražio medju izdajnicima i sektašima nije mi jasno? Oni ne vole ni hrabre ni poštene ,zbog toga su te šutnuli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.