Komunalna milicajka napadnuta kad je pokušala da razdvoji muškarce koji su se svađali u saobraćaju

Komunalna milicajka povređena je prošle noći u beogradskom naselju Mirjevo, dok je vozača autobusa na liniji 511 napao pijani putnik, preneo je Beoinfo.
Komunalna milicajka napadnuta kad je pokušala da razdvoji muškarce koji su se svađali u saobraćaju
Foto: 021.rs
Kako se navodi, komunalna milicajka je napadnuta u Ulici 16. oktobra, kada je pokušala da razdvoji dva muškarca koji su se svađali u saobraćaju.
Jedan od dvojice muškaraca, koji joj je naneo povrede, priveden je u policijsku stanicu gde je konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi.
Milicajka je prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom na glavi i vratu.
 
Vozača autobusa na liniji 511, oko 2 sata ujutru, u Ulici Stevana Filipovića u Sremčici napao je pijani putnik. Počinilac je priveden, a vozač prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede. 
 
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić osudio je napade i istakao da očekuje da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, komunalnu milicajku koja je bila na dužnosti i obavljala svoj posao, kao i da će počinioca najstrože kazniti.
 
"Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za napad na vozača autobusa 511 u Sremčici kojim se ugrožava kako njegova tako i bezbednost svih putnika na pomenutoj liniji", kazao je Šapić.
  • Рон Џереми

    16.07.2023 17:49
    У свакој патроли полицајац мора да брине о себи и посебно о колегиници!
  • @neko iz susedstva

    16.07.2023 16:00
    Svidja mi se i ima logike, ne samo sto napadas vozaca vec ugrozavas i zivote putnika..
  • neko iz susedstva

    16.07.2023 14:33
    u NY metrou ima tabla iznad glave vozaca gde pise: napad na vozaca se kaznjava sa 10 godin zatvora.
    Tako se resava kriminal u ozbiljnim drzavama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija