Kolona vozila na Gradini duga sedam kilometara, nekima i pozlilo dok su čekali

Gužva na graničnom prelazu Gradina danas je dostigla kulminaciju - kolona vozila duga je sedam kilometara.
Čeka se više od tri sata na izlazu iz Srbije i bar još toliko u međuprostoru.
Naša policija i carina ulažu maksimalne napore, ali je protok vozila ogroman i zagušenje u međuprostoru, ne dozvoljava brži prolaz, javlja reporterka RTS-a.
 
Saobraćajna policija, inače, reguliše saobraćaj kod tunela Pržojna padina i sukcesivno pušta automobile kako se ne bi napravio dodatni kolaps na auto-putu.
 
Preporuka za naše građane je da, ako idu u Bugarsku ili Grčku na more, da to rade radnim danima, a ne vikendom jer će gužve biti do kraja letnje sezone.
 
 
Bilo je i dosta intervencija Hitne pomoći iz Dimitrovgrada jer je mnogima pozlilo dok su čekali.
 
Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju, zadržavanja su oko 45 minuta. Na Batrovcima automobili čekaju 10-15 minuta da bi ušli u našu zemlju, a na Preševu se čeka oko 30 minuta ka Severnoj Makedoniji. Na graničnom prelazu Gostun ka Crnoj Gori zadržavanje je pola sata.
  • noname

    17.07.2023 13:21
    iskustvo je to
    Uživajte to Vam je uračunato u aranžman kao skriveni trošak, nezaboravno iskustvo kad budete pričali svojima u porodici i kolegama, a klinci će imati o čemu da pišu sastav iz srpskog ako toga još ima (škola i te teme) dok ne ukinu školstvo
  • Vlada

    17.07.2023 08:14
    @Banderaš
    Izmislio si toplu vodu sada, Panticu sa Turskim motelom. Od kada postoji Turska dijaspora, svi pokusavaju da ih zaustave na tranzitu, natocito dok je bio samo auto put BG-NI. Medjutim to je uglavnom "sirotinja", viseclane porodice koje samo gledaju sto pre da se dokopaju kuce. Spavaju na parkinzima hotela i pumpi i ne trose skoro nista.
  • Dragi

    17.07.2023 06:48
    Samo da mi neko objasni ŠTA SE ČEKA NA PREŠEVU? Spojene su granice na jedno mesto tj jedan prelaz, ima i taj open balkan, šta rade dole kog djavola kad se oeavi gužva? Ajde razumem na Grčkoj granici, oni uvek sve lagano, ali ovde da se stvara gužva je smešno.... ne znaš ko je sporiji, naši ili makedonci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija