Tri devojke napravile incident na aerodromu: Sele na traku za prtljag, pa upale u zabranjen deo

Tri devojke su tražeći svoj prtljag upale u dolaznu sortirnicu tako što su sele na karusel koji je bio u pokretu i prošle kroz trake.
Tri devojke napravile incident na aerodromu: Sele na traku za prtljag, pa upale u zabranjen deo
Foto: 021.rs
Čovek koji ih je ugledao odmah je pozvao aerodromsko obezbeđenje, a alarmirana je i policija.
Devojke su tek tad shvatile ozbiljnost situacije. Ne samo što su ušle u prostor u koji je strogo zabranjen ulazak neovlašćenim licima, već su lako mogle da se povrede, kaže za N1 radnik aerodroma "Nikola Tesla", opisujući incident koji se u nedelju dogodio u beogradskoj vazdušnoj luci.
Kako kaže, pravdale su se time da su izgubile strpljenje nakon sat i po čekanja na prtljag.
 
"Obezbeđenje aerodroma se ubrzo pojavilo i ušlo sa unutrašnje strane, a policija sa spoljne. Devojke su potom izvedene iz sortirnice, a protiv njih ipak neće biti podneta nikakva prijava. Kasnije sam čuo da to nije bio prvi slučaj da putnici uđu u sortirnicu preko traka za izvoz prtljaga", priča zaposleni na beogradskom aerodromu koji je zamolio da ostane anoniman.
 
On objašnjava da zaposleni na aerodromu ne uspevaju da odrade sav posao otkad je kompanija Er Srbija uvela veliki broj novih letova.
 
"Nije u pitanju samo nedovoljan broj ljudi, već je problem to što nema dovoljno traka za izbacivanje prtljaga, pa na jednu traku istovremeno stižu koferi sa četiri leta i tu onda nastaje haos. Putnici su nervozni i postaju nestrpljivi, pa često dolazi do incidentnih situacija na aerodromu".
 
On dodaje i da veliki broj kofera ostane na aerodromu prilikom presedanja jer, kako kaže, radnici ne mogu da stignu da pošalju sav prtljag na sledeći let.
 
"Ne uspevamo fizički da prebacimo sav prtljag jer infrastruktura jednostavno ne može da podnese toliki broj letova. Naš aerodrom ima svega četiri karusela, a svaki od njih opslužuje po četiri leta istovremeno. To je ogroman broj kofera i onda prihvatanje prtljaga traje toliko dugo, zbog čega su putnici ogorčeni".
  • Lala

    20.07.2023 07:30
    Opa
    Pa jesu pre par meseci Francuzi otpustili 90 ljudi,radnika upravo sa kritičnih mesta. I? Doveli neke što ne znaju ni da se zakopčaju. Ali,rade za 300 evra.
  • Legionar

    19.07.2023 11:20
    Svuda je slično...
    Ovi što pljuju po Aerodromu Nikola Tesla, ili ne putuju mnogo ili su jednostavno "Pere kontraši". U Americi i Kanadi na aerodromima radi sve više useljenika jer su tu plate male i domaćinte poslove izbegavaju. Prijatelj je do svog kofera došao nakon par meseci, da ne pričam o sporazumevanju sa Indijcima koji tu rade. Čovek, inače, živi u Kanadi više od 30 godina.
  • Nesa

    19.07.2023 06:48
    VanSi
    Izbegavajte aerodrom Nikola Tesla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija