Vučić: Srbija spremna da pošalje pomoć Sloveniji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas saučešće zbog stradalih u poplavama u Sloveniji i poručio da je Srbija spremna da pošalje neophodnu pomoć.
Vučić: Srbija spremna da pošalje pomoć Sloveniji
Foto: 021.rs
Vučić je na svom Tviter nalogu izrazio saučešće porodicama nastradalih, građanima i predsednici Slovenije Nataši Pirc Musar zbog tragično izgubljenih života u poplavama u toj državi.
"Dok gledamo zastrašujuće slike iz Slovenije, Srbija je, kao prijateljska zemlja, spremna da vam uputi svu neophodnu pomoć", napisao je on.

Najmanje četiri osobe su poginule od posledica nevremena i katastrofalnih poplava koje su zahvatile Sloveniju.

  • Hm...

    07.08.2023 11:37
    Slika je prava, što bi kazli: "Vrh" kao da kaže: "Evo ovolike...sendviče ću da im pošaljem". Ajmo alpinisti na lupanje minusa
  • Primer

    07.08.2023 09:38
    kada
    ti u nevolji preko tvita pomoc nudi osoba kojoj je snishodljivost dokazana karakterna osobina.
  • Nd

    07.08.2023 09:05
    Ns
    I to je OK,dok deca u Srbiji ginu zbog vaseg javasluka u drzavnim firmama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".