FOTO: Zemun dobio pešački prelaz koji sa obe strane vodi u zid

Pešački prelaz iscrtan je juče prolazu između Svetosavske i Glavne ulice u Zemunu, što ne bi bilo ništa neobično da nije jedne čudne činjenice.
FOTO: Zemun dobio pešački prelaz koji sa obe strane vodi u zid
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
Naime, ovaj prelaz sa obe strane vodi pešake direktno u zid.
Kada pešaci s jedne strane pređu zebru, suočavaju se sa betonskim zidom, a ista situacija je i ako prelaze na drugu stranu.
Na tom mestu ne postoje ni trotoar, ni svetlosna signalizacija, a u blizini se nalazi parking.
 
  • D

    16.08.2023 09:00
    Niko ne piše da su sklonili trotoar koji je postojao, pre nego što su kupovinom placa( svi znamo kako) zatvorili pola ulice rampom !
  • Trt

    14.08.2023 15:09
    @Realista

    Rešenje možda nije jednostavno, ali svakako je najgluplja opcija crtati pešački tamo gde trotoara nema, kao što je ovde slučaj. I molim bez loženja da je pola metra odvojeno farbom nekakav trotoar, možda to u tvojoj glavi tako funkcioniše, ali mi ostali nismo deca pa da prolaze takve budalaštine.
  • Realista

    14.08.2023 13:53
    @BoeserWolf :
    Osim tvog bednog pokušaja da me uvrediš (nisi uspeo) nisi postigao ništa i promašio si pri tome poentu. Naslov priloga jasno i nedvosmisleno navodi da pešački prelaz vodi sa obe strane "u zid" što prostim uvidom u fotografiju nije tačno jer deo za pešake postoji. To što je loše izveden nije uopšte predmet ove vesti. Nego da te pitam, kako bi ti realizovao ovaj potez kolovoza? Napravio pasarelu, zabranio saobraćaj pešacima ili organizovao prebacivanje pešaka teleportom ili kranom sa jedne strane na drugu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija