Saobraćajna policija u Srbiji će imati kamere na uniformama

Saobraćajna policija ubuduće će imati kamere na uniformama.
Saobraćajna policija u Srbiji će imati kamere na uniformama
Foto: 021.rs
Naime, kako je najavljeno iz MUP-a, sutra, 15. avgusta ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristofer Hil prisustvovaće u Palati Srbija u Beogradu primopredaji 60 kamera za uniforme policijskih službenika Uprave saobraćajne policije. 
Kamere su donirane zahvaljujući Ambasadi SAD i Međunarodnom kriminalističko-istražnom programu pomoći Ministarstva pravde SAD (ICITAP) i Birou Stejt departmenta za međunarodnu borbu protiv narkotika i sprovođenje zakona (INL).
Više detalja o ovome trebalo bi da bude poznato nakon sutrašnje primopredaje.
  • Kamerman

    15.08.2023 21:07
    Dugmence
    A iste te kamere ce moci da ukljuce i iskljuce kada god pozele, inace nista od 'baksisa'
    Bas me zanima kako ce funkcionisati pozivi prijatelja u pomoc prilikom zaustavljanja bahatih i preskupih automobila, ili ce opet, kao i sve do sada, samo gulija placati ceh za sve
  • Velibor

    15.08.2023 15:11
    Bolje kupite letnje.cipele i normalne kape i uniformu a ne na gluposti ko i pre kad ste uvodili pa posle sklanjaj...
  • jašta

    15.08.2023 09:05
    Opet bacate pare na gluposti, bolje im plate dignite i pošaljite na obuke. Džaba sve kad je nekultura takva da je očekivano da te saobraćajac lovi i klepa. Takvi su i vozači doduše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija