Aleksandar Jovanović Ćuta: Nema razlike između sajta Vlade Srbije, Zadruge i Pinka

Poslanik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta, povodom autorskog teksta premijerke Ane Brnabić u kome ga upoređuje s konjem, kaže da nema razlike između sajta Vlade Srbije, Zadruge i Pinka.
"To što radi Ana Brnabić i onaj njen šef, Bog u kariranom sakou je zločin protiv sopstvenog naroda. Za deset godina njihove vlasti u Srbiji je pola miliona ljudi više umrlo nego što se rodilo, a drugih pola miliona je pobeglo glavom bez obzira od njihovog ekonomskog tigra, letećih automobila i svih BDP-ova i najvećeg rasta u Evropi", navodi za Danas kopredsednik stranke "Zajedno".
On smatra da je borba protiv takve politike dužnost čitavog društva, a ne samo političara.
"Ana Brnabić je nesretan splet okolnosti i ona samo u ovoj Kolumbiji od države može da bude premijerka. Lako joj je da iz Jovankine vile sirotinji priča o letećim automobilima i svetloj budućnosti. Dovešću joj korisnike narodnih kuhinja ispred Jovankine vile. To sam joj obećao i to ću ispuniti u septembru. Neka vidi sirotinja zašto leba nema da jede, da je tako da bi Ana Brnabić i svi oni koji su 'zaboli' na Dedinje mogli da žive kao bubrezi u loju", poručuje Jovanović.
 
Tekst u kome premijerka Srbije o poslaniku Aleksandru Jovanoviću Ćuti govori kao o "konju na kog se ugleda žaba Savo Manojlović" (direktor kampanje tima Kreni-Promeni, kojem je Ana Brnabić pre svega posvetila tekst) objavljen je na zvaničnom sajtu Vlade Srbije.
  • Moša

    15.08.2023 13:58
    Ćuto
    Ne dozvoli da ti jezik grmi ako snaga šapuće !
  • Aleksej

    15.08.2023 08:32
    Xexe
    We say in Kazakhstan that a horse is like a man.

    That if a horse is good it is like a man is good,

    and that if a horse is bad, is like a man is bad.
  • Ralle

    14.08.2023 22:37
    Bravo..nista vise,na hrabrosti..koja nam svima fali..sagnuli smo glave da nas udaraju i da im govorimo hvala...to je sledece..
    Kad ih vidim subotom kako sire stolove sa prospektima partije,njih 10,15..pomislim subota je, sto niste sa porodicom svojom, vec nas zaludjujete i magarcite...hocete li se nekada stideti svojih subota..u oci vas pogledam da vidim Ima li radosti u njima...nema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.