Novi protest "Srbija protiv nasilja" u subotu u Beogradu, glavna tema - stanje u prosveti

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac saopštio je da će se sledeći protest "Srbija protiv nasilja" održati u subotu, 19. avgusta u 19 časova, a da je glavna tema situacija u prosveti.
Novi protest "Srbija protiv nasilja" u subotu u Beogradu, glavna tema - stanje u prosveti
Foto: 021.rs
"Skup je ispred Skupštine, ići ćemo Bulevarom do Pravnog fakulteta, Beogradskom do Slavije pa do Ministarstva prosvete gde će se obratiti govornici, zatim kroz Kneza Miloša do Londona, pa prema Predsedništvu gde ćemo poslati poruke Aleksandru Vučiću koji svakodnevno govori kako ne zna koji su zahtevi protesta", rekao je Lutovac na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.
On je naveo da je do početka školske godine ostalo još desetak dana, a da je prethodna završena naglo, jer Ministarstvo nije znalo kako da se suoči sa bezbednosnim rizicima.
Konferenciji su prisustvovali poslanici poslaničkih grupa Demokratske stranke, Pravca Evropa, Narodne stranke, Zeleno levog kluba, Moramo Zajedno i Narodnog pokreta Srbije.
  • Mara

    16.08.2023 20:11
    Pravopis
    Nije u redu da pišući komentar ne vodite računa o pravopisu i gramatici.Tako napisan komentar govori da ste nepismeni, iako je istina možda drugačija.Oblikujte misao pa je onda zapišite.Polako.
  • milicica

    16.08.2023 14:45
    ma fucka se vama
    Z a stanje u prosveti hocete vi da ucite decu sta je nasilje zapravo i trebaju vam politicki poeni i znate za onu da besposlen pop i jarice tj. decu krsti pa tako i vi. PREDLOZITE, NAUCITE. POMPZITE i9 razmisliti tj. mnogi od vas kakvi ste bili i sta smo mi od vas naucili svojevreneno recimo od gospodina Novakovica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija