Vladimir Štimac o Milenijum timu: Pretili mom bratu, bespravno žele da kopaju na mojoj zemlji

Košarkaš Vladimir Štimac oglasio se na društvenoj mreži X, uputivši kompaniji Milenijum tim poruku da "neće dozvoliti da bespravno kopa po njegovoj zemlji".
Vladimir Štimac o Milenijum timu: Pretili mom bratu, bespravno žele da kopaju na mojoj zemlji
Foto: Pixabay

Štimac je na ovoj društvenoj mreži objavio da ova kompanija hoće da "bespravno kopa po sred njegovog imanja" i da stavi cevi za gasovod.

"Znate i sami kuda projekat prolazi, ja vam sigurno neću dozvoliti. Ako ste mislili da ću da prećutim i da se nekoga plašim, a toliko sam dao ovoj zemlji mislim da ste pogrešili", poručio je košarkaš.

On je istakao i da su iz ove kompanije pretili njegovom bratu.
 
"To što ste rekli mom bratu da ćete vi da dovedete privatno obezbeđenje i da mu onda bude bog u pomoći, e ja vam sad kazem ajde da vidim da mu fali dlaka sa glave", napisao je. 
 
Štimac je ponovio da je "posle svega sto je uradio za ovu zemlju, dao sve što je mogao i pomagao na sve načine, ovo neće dozvoliti".
 
"Ovo neću dozvoliti pa da mi je poslednje u životu, pogotovo ne na ovakav način na koji to pokušava da se uradi", nastavio je.
 
Štimac je najavio da će u sledećoj objavi objasniti kako je sve teklo tokom dana.
 
"Sve sam dao za Srbiju, da li će ovako na ovaj način da mi se vrati to ćemo videti. Od nikoga ukrao, sve zaradio svojim krvavim radom i trudom. U sledećem tvitu ću objasniti kako se preti mom bratu i kako su pokušali da urade na neviđeno. Sve se dešava danas u toku dana", zaključio je košarkaš.
  • Ana

    20.08.2023 13:37
    Da je rekao to nije po zakonu, bilo bi ok. Ali ovo ja sam zaduzio zemlju tapkanjem loptey pa zato nisam zasluzio da mi se ovo desava je bezveze. Ispada da ko nije igrao za reprezentaciju njega mogu da jebu u zdrav mozak, samo sportiste ne bi trebalo.
  • xqt

    20.08.2023 07:13
    Bežati, bežati i samo bežati
    Rešenje je: pasoš u ruke.
  • RIZBO

    19.08.2023 22:11
    NEČUVENO
    Njegovi da ga napadaju, strašno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija