Vučić: Izbori vrlo brzo, za šest do sedam meseci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će izbori u Srbiji biti održani veoma brzo, za tri ili šest meseci, a svakako u narednih šest-sedam meseci.
Dodao je da su lokalni i pokrajinski izbori redovni, a najverovatnije će biti održani i parlamentarni.
Vučić je novinarima u Budimpešti, komentarišući izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je pala vlast u Beogradu "samo to ne zna", naglasio da je opoziciju "sto puta pitao" kada žele na izbore.
"E, pa nije ovo fontana želja, da tražite beogradske, a druge nećete. Imaće izbore veoma brzo. Da li će biti za tri ili šest meseci, svakako u narednih šest-sedam meseci će biti izbora", naglasio je Vučić.
 
Govoreći o tekstu u britanskom listu Tajms u kojem je označen kao Vito Korleone i Al Kapone, Vučić objašnjava da to nije ocena lista, već izjava poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića.
 
"U tekstu nema ništa. Trla baba lan, da joj prođe dan. Znate koliko se ja sekiram zbog tih tekstova. Zabrinuo bih se da pišu lepo o meni", rekao je Vučić. 
  • general

    21.08.2023 11:58
    msm
    da bi sns trebalo da pobede i uz hendikep -20% ...
  • Hm...

    21.08.2023 09:25
    Izbori do nove godine i korona pred početak školske godine, poskupljenje gasa i struje i uvećani računi, svega i svačega, opšta nesigurnost, ko zna kakva će biti zima, a vlasnik Srbije bi na izbore - gde grešimo 30 godina? Dajte uputstvo da vidimo gde smo pogrešili...
  • 313z

    21.08.2023 07:43
    Najbolje rešenje
    Vojvodina treba da se odvoji od Srbistana što pre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.