FOTO: Beba među povređenima u sudaru tri automobila i kamiona na auto-putu Novi Sad-Beograd

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 10.30 sati na auto-putu Novi Sad-Beograd, kod Batajnice.
FOTO: Beba među povređenima u sudaru tri automobila i kamiona na auto-putu Novi Sad-Beograd
Foto: 021.rs
Tri osobe su preventivno prevezene u Urgentni centar, a među putnicima je bilo i jednogodišnje dete.
Kako je za N1 rečeno u MUP-u, u sudaru su učestvovala tri automobila i kamion.
Uzrok sudara vozila još nije poznat.
 
  • Prolaznik

    21.08.2023 15:53
    Bio tamo ...
    U nedelju pre podne sam prošao tuda iz pravca BG prema NS. Neposredno iza uključenja iz pravca Zemuna dva I*IOTA (kada moram tako da ih nazovem) su se odlučili da polukružno okrenu i krenu u suprotnom smeru. Očigledno nisu mogli da odu na petlji na pravu stranu, pa je OK izložiti ljude opasnosti i raditi lastin rep na auto putu nego otići par kilometara do izlaza sa auto puta i vratiti se nazad. Sva sreća da je saobraćaj bio slabiji pa su svi zakočili, iz oba smera. Ne znam kakav nivo inteligencijeje potreban da tako nešto uradiš???
  • Eko

    21.08.2023 13:03
    Signalizacija je sasvim korektna ali je mnogo debila koji ne kontaju da se dve trake preusmeravaju u dve. Pored pravca, propisana je i brzina. Ali avaj, oni bi pre ostalih. Vec je bio sudar 31.7. pet vozila zbog istog. Razneli se.
  • Vlada

    21.08.2023 11:59
    Deonica gde se izvode radovi. Preusmeravanje u brzu traku suprotnog smera i brzu istog smera dok se zaustavna i vozna pravac NS-BG radi. Jako losa i konfuzna signalizacija koju vecina ne razume. Verujem da se ovde tacno to dogodilo i da je neko "isekao" i podvukao pod kamion u sednjem trenutku prestrojavanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija