Zatvoren stari most kod Beške

Stari most preko Dunava kod Beške od danas je zatvoren za saobraćaj zbog rekonstrukcije.
Stari most preko Dunava kod Beške od danas je zatvoren za saobraćaj zbog rekonstrukcije.

Iz preduzeća "Putevi Srbije" obaveštavaju da će se tokom trajanja radova, saobraćaj potpuno prebaciti na "novi most" Beška i uz primenu odgovarajuće signalizacije, organizovati dvosmerno.

Iz preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti putara.
  • Tiberius

    28.11.2011 19:21
    nema problem, treba srediti i stari most. jedino nam niste rekli do kada ce trajati rekonstrukcija. ako je moguce dajte nam rok po julijanskom, gregorijanskom, kineskom, arapskom, majanskom, bilo kakvom kalendaru samo za boga miloga ne objavljujte mrkonjiceve projekcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.