Uleteo kolima među ljude pred početak protesta u Milanovcu, povređeno dete

Vozač automobila je, dok su se građani okupljali pred početak protesta u Gornjem Milanovcu, uleteo među ljude u toj pešačkoj zoni i povredio dete.
Uleteo kolima među ljude pred početak protesta u Milanovcu, povređeno dete
Foto: 021.rs (arhiva)
Dete je prebačeno na urgentno odeljenje milanovačke bolnice.
Kako je naveo jedan od organizatora protesta Nebojša Jovanović za N1, besni građani su se okupili ispred policijske stanice u tom gradu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Vozač je, prema njegovim rečima, nakon incidenta pobegao.
 
Policija je, kako piše GMInfo, uhvatila osumnjičenog, a radi se o 36-godišnjem muškarcu. Kako navode, test na alkohol je bio negativan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Kristina Milošević, koorganizatorka protesta u ovom gradu, navela je da se sve odigralo u delu grada koji je posle 18h zatvoren za vozila i da se na mestu incidenta inače parkiraju autići koje voze deca.
 
"Međutim, jedan bahati vozač je proleteo kroz tu decu, vozio je slalom i udario je dete. Bacio je dete preko auta i odvezao se odatle. Ono što je strašna stvar je način na koji se odvezao, ne pogledavši šta se desilo. Ono što mogu da kažem je da je dete prema poslednjim informacijama dobro. Policija je rekla da dete ima lake telesne povrede, ali da je i dalje na posmatranju u bolnici", rekla je Milošević.
 
"Protest nije održan na redovnom mestu, već su se građani okupili ispred stanice policije. Hoće da vide ko je kriv", navela je Milošević.
  • Liviu

    26.08.2023 16:55
    Sramota
    Protesti su evoluirali, sada na njima može i da se pogine.
  • Jogi Letač

    25.08.2023 23:45
    Celo vreme pune uši ljudima da protestuju državni izdajnici, pa neko sa manjnim IQ uzme stvar u ruke. I sistem nije zakazao, How yes no...
  • Ns

    25.08.2023 22:57
    Ns
    Suditi mu za terorizam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.