Na TV Pink i Vučić sa falsifikovanim glasom

Televizija Pink objavila je "prilog" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučiće u kojem mu je pridodat falsifikovan glas napravljen uz pomoć veštačke inteligincije.

Voditeljka programa najavila je "prilog" navodeći da se "u novom satirično zabavnom formatu Mitrovića ‘Čoveče ne ljuti se’ našao i predsednik Srbije" i citirala Mitrovićevu poruku sa Instagrama.

"Nekako svi sad brane opoziciju od mene, kao da sam ja najgori, pa nisam ja prvi počeo. Prvo REM i prepoštena i presveta Olja zvana Zekić, a sad i predsednik lično", napisao je Mitrović.
"Napominjem po stoti put, ovo je samo satira generisana veštačkom inteligencijom koju sam stvorio i ništa van toga, i nemam nameru da bilo koga uvredim ili ponizim, jednom rečju ja govorim istinu i samo istinu i ništa osim istine", naveo je Mitrović.
 
U video prilogu "Vučić" podsmešljivo govori o opoziciji i navodi da je "rekao Žeksu da ne sme da se to radi sa opozicijom, jer njemu pripada politički sukob sa ovim stručnjacima iz opozicije".
 
"A Žeks nek se bavi ‘elitom’ ili neka napravi satiru sa mnom ako ima petlju i ako je toliko hrabar za onaj njegov format ‘Čoveče ne ljuti se'", rekao je "falsifikovani Vučić".
 
Predsednik Srbije je nedavo osudio emitovanje priloga sa liderima opozicije na Pinku, kojima je pridodat isfabrikovani glas, nakon čega se oglasio i REM.
  • Banderaš

    26.08.2023 19:13
    Razlika
    Svi autorativni rezimi su isti i isto završavaju -prvo polako,a onda odjednom za jedan dan se sve sruši.
    Razlika je jedino da li diktator pobegne u drugu državu ili ga obese ili streljaju, ali mirnog i srećnog zivota na kraju niko nije imao.
  • Lošmi

    26.08.2023 16:49
    Zvečka
    Vučićeva bebi-zvečka.
  • Aleksandar

    26.08.2023 14:02
    Pink ima pik na normalnost
    Pink je kao pokvarena pašteta koju je pojeo A.V i time se ponosno hvalio.
    Veštačka pašteta - veštačko sve...
    Ponosni udaraju Srbiju po nosu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.