Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao opoziciju da blokira rad Skupštine Srbije

Narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je opoziciju da blokira rad Skupštine Srbije od naredne nedelje, kada krene novo zasedanje.
"Taj predlog je na stolu, ja ne vidim šta drugo možemo da radimo", rekao je Jovanović za N1.

On tvrdi da za to postoji većinska saglasnost među opozicionim strankama koje su organizatori protesta.

Kazao je da opozicija mora da blokira skupštinu, da zahteva izbore, a da na njima nastupi zajedno.
 
Poslanik Radomir Lazović potvrdio je da opozicija razmatra mogućnost blokade rada Narodne skupštine.
 
"Sigurno je da ćemo iskoristiti sve načine da se borimo za ispunjenje ovih zahteva koji su pred vlastima već nekoliko meseci", rekao je Lazović.
 
On je naveo da će sastanak opozicije biti u ponedeljak.
  • Инспектор Вишекруна

    03.09.2023 10:02
    @K2
    А да понуди поштене изборе?
    Непоменик увек испуњава жеље које опозиција није пожелела?
  • Pljuc

    03.09.2023 10:01
    Za početak dovoljno da se Skupština opkoli u smislu da svi koji dolaze u nju, moraju pešice da prođu kraz narod koji predstavljaju i koji ih plaća.
    Da odu i da se vrate!
    Svi i pozicija i opozicija.
  • Djordje

    03.09.2023 09:10
    Sustina!
    Cuta je rekao sustinu, a to je da neke konkretne mere moraju da se preduzmu, a ne da se seta dok se i ova energija izduva, a ovi da nas jase jos godinama. Skupstina donosi zakone koji su kriticno stetni, a u tim silnim prepirkama niko ljudima ne objasnjava zasto su stetni. Kao npr.da mogu da ekspropijisu zemlju, a da seljak ni ne zna. To je kriminalno. Probudis se i tvoja njiva nije vise tvoja! To je povratak u komunizam. Ali ljudi ne razumeju sve te silne "analiticare" koji ne pricaju jezikom obicnog naroda. Mislim, na zalost da je Vucko u dogovoru sa Djikijem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.