Jovanović: Postignut je dogovor, korake saopštavamo sutra

"Danas je postignut je dogovor, šta mi koji smo tehnički organizatori protesta 'Srbija protiv nasilja', radimo od sutra", izjavio je kopredsednik "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta.
Jovanović: Postignut je dogovor, korake saopštavamo sutra
Foto: 021.rs
On je za N1 rekao da će sutra, pred sednicu Skupštine Srbije koja je ponovo zakazana vanredno, opozicija održati konferenciju za štampu i obelodaniti konkretne korake koji će biti preduzeti u, kako je naveo "borbi za život".
"Sutra u 9.30 je konferencija za novinare, u holu Skupštine. Sutra će građani Srbije saznati sve, i šta će se dešavati u Skupštini, na ulici, obelodanićemo sve dalje korake i aktivnosti protesta 'Srbija protiv nasilja'. Sutra ćemo pokazati svima da ne zavisimo od milostinje Orlića i toga da li će nam dozvoliti da govorimo u parlamentu. Nećemo više dozvoliti da se donose nakaradni zakoni po hitnom postupku, nećemo dozvoliti da bilo ko koga vređa. Od sutra će sve zavisiti od nas. Da li će to biti blokada parlamenta – biće sve što upućuje na to što se zove borba za život. Jer se mi sada borimo za život", rekao je Jovanović.
On je istakao da "srpski parlament predstavlja sve samo ne parlamen u kojem se donose zakoni i u kojem se normalno razgovara".
 
"Parlament je jedna institucija u kojoj vlada najveća prostitucija u Srbiji i pretvorio se u mesto gde Bakarec može da kaže za Svetlanu Bojković da je šljam. Mesto gde se psuju i vređaju oni koji drugačije misle, gde Orlić ne dozvoljava da govoriš. U njoj je Martinović, avet prošlosti iz devedestih, koji deli ljude na roditelje i ne roditelje. Nemamo šta mi da čekamo, videli ste da je sve moguće kada smo Martinovića isterali iz Skupštine", rekao je Jovanović.
 
Na pitanje da li će opozicija blokirati rad parlamenta Jovanović je rekao da je "rad parlamenta već onemogućen".
  • Dr mr

    05.09.2023 17:44
    Ziveli
    U mojoj mesnoj zajednici nemamo predsednika MZ .Cuta bi mozda mogao da konkurise ,nek dodje u kafanu da se dogovorimo.
  • Moša

    05.09.2023 09:34
    Ćuta
    Vođa opozicije hahaha, pa eto uživajte u najboljem opozicionaru marunika i ćuta hehe!
  • savremenik

    05.09.2023 07:18
    Bolje ikad nego nikad
    Dugo se čekalo na dogovor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija