Orlić ponovo vređao opozicione poslanike, nazvao ih siledžijama, lopovima i divljacima

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić ponovo je danas nazvao poslanike opozicije siledžijama, lopovima i divljacima, a njihovo ponašanje u parlamentu ocenio je kao sramno i bezumno.
Orlić je na televiziji Pink rekao da nema ništa sporno oko organizacije izbora, da će odgovor na zahteve stići narednih nedelja, ali da je opozicija tu temu iskoristila za jučerašnje "nasilje" i, kako je i juče govorio, "u želji da spreče povećanje penzija".
On je rekao da opozicija menja mišljenje svakog dana i da su do nedavno govorili da izbori ne dolaze u obzir.
Predsednik Skupštine istakao da su se svi zahtevi opozicije sveli na dodelu nacionalne frekvencije "njihovom tajkunu", a da se za oduzimanja frekvencije Pinku zalažu zbog slabljenja konkurencije.
 
"Priča o izbornim uslovima se svodi na jedno isto, da nema Aleksandra Vučića. Kad bi se njima ispunila ta želja da njega nema u politici ni na planeti, sve bi bilo u redu, to je njihova želja jer ne mogu da ga pobede", rekao je Orlić.
 
On je dodao da je opozicija postigla samo to da rasprava o rebalansu bude završena u kratkom roku, jer niko nije želeo da iskoristi priliku i govori u direktnom tv prenosu.
 
Poslanici iz većine opozicionih stranaka juče su duvanjem u pištaljke, bukom i uzvicima probali da spreče održavanje sednice, tražeći odgovor na zahtev za raspisivanjem vanrednih izbora.
 
Skupština je uprkos toma nastavila rad i završila načelnu raspravu o 25 tačaka dnevnog reda, kao i raspravu o amandmanima na rebalans budžeta, gotovo bez ijednog govora poslanika.
  • Mučenik

    07.09.2023 14:58
    Divljaštvo!


    Gospodine Orlić, na žalost, doktore nauka i još predsednik Narodne skupštine Srbije, kako ni je vas sramota da vređate svoje kolege iz opozicije da su siledžije, lopovi i divljaci, a vi ste političar i nekakav akademski stručnjak, kako vas nije stid. U životu i praksi budite , prvo, čovek a zatim nečovek i ludak, to vam ne priliči (ne)poštovani gospodine. Sa vašim ponašanjem sramota je za vašu funkciju i za vašu akademsku ličnost, a seljačkog ponašanja vaše ličnosti, a to mirno trpe predsednik i premijer(ka).
  • Radojka

    06.09.2023 18:11
    Pa šta?
    Čovek rekao samo istinu: a ako istina vredja te likove sa margine( ni roditelji im nisu culi za njih) iz tzv.opozicije, bice izbori pa nek se pokazu!
  • @Milanče

    06.09.2023 13:29
    Stašo .... ti li si ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.