Parizer i još 19 proizvoda od danas po nižoj ceni u prodavnicama

U maloprodajnim trgovinskim lancima u Srbiji od danas će po nižim cenama moći da se kupi 20 osnovnih proizvoda za ishranu, higijenu i kućnu hemiju.
Kupci će ove proizvode moći da nađu pod oznakom "Bolja cena".
Proizvodi koji će od danas imati nižu cenu su: mleko, jogurt, sir beli u kriški, jabuke, krompir, testenina, pileće meso u trupu, salama u omotu, bezalkoholno pivo, sokovi, kafa, hrana za bebe, šampon i kupka za bebe, dečje pelene, šampon i kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša. 
 
Na policama će se po nižim cenama između ostalog naći pileći parizer čija je redovna cena 399 dinara, a od danas će koštati 259,99 dinara, jogurt će umesto 164,9 dinara koštati 139,9, deterdžent za posuđe umesto 126 dinara - 69,9 dinara.
Špagete koje su koštale 75 dinara, koštaće 49,9 dinara, dugotrajno mleko umesto 109,9 od danas će se prodavati za 95 dinara.
 
Jeftiniji će i to za 40 dinara biti sok od jabuke i koštaće 80 dinara, krompir će pojeftiniti sa 99 na 60 dinara, domaći začin sa 70 na 50 dinara, šampon za bebe sa 107,9 dinara na 69,99 dinara, a kafa Dobro 100 grama sa 139,9 na 89,9 dinara.
 
Najavljeno je da će ova akcija trajati do Nove godine.
Inače, predsednik Aleksandar Vučić najavio je, povodom kritika opozicije na izbor 20 namirnica kojima će biti snižene cene i njihovog kvaliteta, da će danas sam kupiti i probati parizer.
 
Vučić je rekao da će se "potruditi da kupi" u sredu jeftini parizer i da će na doručak pozvati ministre finansija Sinišu Malog i unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislava Momirovića.
 
"U sredu to je doručak za nas trojicu, da vide da se mi ne igramo sa narodom", rekao je Vučić.

Komentari 55

  • Zox CG

    15.09.2023 19:33
    Stop - inflacija
    Samo nekoliko cijena mesa iz susjedstva Srbije :
    Danas 15 Sep 23
    Mesara " Velika Plana" Srbija
    1. Teleća rebra 11,49 1 kg
    2. Juneća plećka bk - ribić
    9,49 1 kg
    3. Piletina Ptuj 2,59 1 kg
    4. Svinj. plećka bk 4,90 kg
    Cijene su u EUR-ima.
    Lokacija - Podgorica

  • Podržavam Vučića

    15.09.2023 05:18
    I parizer i ulošci nego šta
    Nema šta- Vučić zaista misli na svoj narod- bez obzira što ga skoro svi,osim njegovih eseneslija, psuju na pasija usta kada god to mogu. Pored parizera na listi jeftinih proizvoda su i ulošci. Baš je bio vidovit g. Vučić -ili taj koji je u njegovo ime sastavljao listu jeftinoće. Ko veoma gladan, kao momentalno bar polovina Srba, hoće da se prejede jeftinog i lošeg parizera, može iz preventivnih razloga, da na vreme stavi i koristi- uloške. Ako ga po očekivanju loš parizer negde na ulici potera- a WC-a nigde. Pa -sigurno je sigurno, niko ne mora da "napuni gaće" nego samo uložak. Ko bi od nas verovao sa koliko truda je Vučić za građane izabrao zaista prave proizvode za listu "za male pare"!
  • Vlada Kovačević

    13.09.2023 19:42
    Čučuge
    Zato je nama gorivo 210, a uskoro i 220 !
    Zato je pao u tajnosti JOŠ JEDAN kredit od svetske banke !
    Čisto da se postojeće zaduženje sekte podigne sa nekih 17 milijardi za još 1-2....
    Zaduženje zbog kojeg se ova zemlja rasprodaje u paramparčad, i kojoj se pravi poslušno stado sns ovaca za eksploataciju od starne stranih kompanija kojima se ova zemlja poklanja....u i me kamata za te kredite!
    Za glavnicu će tek da nas parčaju !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija