FOTO Siniša Mali u šopingu jeftinijih proizvoda: "Uštedeo sam 1.000 dinara"

Ministar finansija Siniša Mali obišao je jutros jedan market u Beogradu i kupovinom proizvoda sa oznakom "Bolja cena", kako je istakao, uštedeo više od 1.000 dinara.
Od danas još 16 artikala je dostupno građanima po sniženoj ceni, a ministar je osim kupovine utvrdio da se proizvodi zaista nalaze na policama odnosno da su dostupni i jasno obeleženi.
"Došao sam ovde u market na Dorćolu da vidim da li su sniženja urađena, koji su to proizvodi, da li ih ima i, na kraju krajeva, da vidimo koliko može građanin Srbije da uštedi s obzirom na ta sniženja. Kada sam sabrao i kupio svih ovih 16 proizvoda, ukupan račun iznosio je 1.493 dinara, a da nema sniženja ovaj račun bio bi 2.644 dinara", rekao je Mali za Tanjug.
Razlika je, dodaje ministar, očigledna i to jasno pokazuje rezultate napora Vlade Srbije i predsednika u borbi za bolji životni standard svih građana Srbije.
 
"Proizvod po proizvod, kategoriju po kategoriju uz povećanje plata i penzija, želimo da doprinesemo boljem životu građana Srbije i da se na ovakav način izborimo sa inflacijom", rekao je ministar.
 
Mali je naglasio da je dobro to što inflacija polako pada te da će do decembra iznositi osam odsto, i doći naredne godine do proseka od 4,9 odsto.
 
  • @Biftek

    20.09.2023 14:09
    Razumem vas, on nema pojma šta radi a vi biste na njegovom mestu radili isto, veoma progresivno i konstruktivno razmišljanje. Ne razumem zato šta to znači da ga niko nije terao, pa ne dovodi on sebe u pitanje već vi to radite, valjda onda to radite jer ste pametniji i imate bolje rešenje a ne da je vaše "rešenje" potpuno isto kao njegovo ali eto ne možete odoleti da ne popljujete bez ikakvog smislenog kriterijuma i nezadovoljstvo sopstvenim životnim promašajima pakosno projektovati na druge. Ako vam je cilj bio da pokažete da i od ovih na vlasti ima gorih, uspeli ste.
  • NSadjanin

    20.09.2023 12:47
    Bugarska
    Ustedeo je 1000 dinara taman sad moze da kupi 25-ti stan...
  • Biftek

    20.09.2023 11:56
    @@ xx
    Problem bi se mogao rešiti isto kao što ga "rešava" i dr. Mali, još većim kreditima.
    "Smerovi na fakultetima se gase." Ništa čudno, kad se ni oni sa fakultetima ne hvale platama i biftekom.
    Dr. Malog niko nije terao da uđe u vladu. Narod kaže da ko se u kolo hvata u noge se uzda (ne u kredite i penzionerske kartice).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija