FOTO, VIDEO Opozicija potpisala "Dogovor za pobedu": Sadrži 10 tačaka

Opozicione stranke, organizatori protesta "Srbija protiv nasilja", potpisali su danas u Skupštini Srbije "Dogovor za pobedu".
Potpisani dokument sadrži 10 tačaka, a između ostalog predviđa kontrolu izbornog procesa, zajedničku kampanju za izlazak na izbore, formiranje jedne zajedničke ili više ideološki srodnih izbornih lista u zavisnosti od "očekivanog najboljeg rezultata za pobedu na predstojećim izborima".
Sporazumom se takođe isključuje bilo kakva mogućnost saradnje i podrške SNS-u i SPS-u.
U sporazumu se takođe navodi i da će stranke potpisnice zajedno raditi na predizbornim platformama i blisko sarađivati na "razvlašćivanju kriminalnog režima bez obzira koje će ih pojedinačne organizacije činiti".
 
 
Navodi se i da će "nakon izborne pobede formirati odgovornu republičku, pokrajinsku i lokalnu vlast poštujući najviše demokratske standarde i prakse".
 
  • 313z

    22.09.2023 07:33
    Nema treće
    Od nazadnjačkog čopora gorih nema. Ili oni da odu ili će Srbija da nestane.
  • Ajde sad

    21.09.2023 21:52
    Ajde sad da se sruši Vrhovni
    Od vucica ne može gore tako da su ovi odlični !!!!! Ajde svi ujedinjeni pa da padne parizer
  • Aleksandrove oči 3

    21.09.2023 17:05
    Pa ko može da uopšte zameni Njega?!?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija