SNS: Naša aktivistkinja je napadnuta na Banjici, a ne opoziciona

Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je da je žena iz stranaka opozicije fizički napala njihovu aktivistkinju ispred pijace na Banjici.
SNS: Naša aktivistkinja je napadnuta na Banjici, a ne opoziciona
Foto: 021.rs

Kako navode, ona je aktivistkinji SNS "uvrtala ruku i pokušavala da joj otme telefon".

SNS navodi da je do napada došlo dok je aktivistkinja "uredno stajala za štandom", slikajući i snimajući aktivnosti, što se, kako su naveli, "inače radi" kada se održaju štandovi.
U saopštenju SNS navodi da "nikada nikoga" nisu udarili ni napali, a da za današnje "neopravdane optužbe" opozicije imaju snimak i dokaze.
 
Stranka Zajedno saopštila je ranije danas da je tokom zajedničke akcije sa Demokratskom strankom (DS) i strankom Srbija centar (SRCE) u Beogradu fizički napadnuta koordinatorka omladine stranke Zajedno Sanja Vasić.
 
"Na Banjici je Srpska napredna stranka postavila štandove pored naših i provocirala naše aktiviste", navedeno je u saopštenju.
 
Dodali su da se "aktivistkinja SNS obučena u belu stranačku majicu, unosila u lice" njihovoj aktivistkinji "i nakon kraćeg verbalnog sukoba, udarila joj šamar, potom je uhvatila za nadlakticu i nastavila da je udara".

Dodali su da je aktivistkinja SNS potom pobegla, da je pozvana policija i data je zvanična izjava, a da su drugi sa štanda SNS rekli da ne poznaju tu svoju aktivistkinju iako je nosila stranačko obeležje.

  • Ka2

    24.09.2023 07:08
    kas u redu? E pa treba im doći pljunuti. Jer kako neka mlada osoba moze da uzme tu karticu i mase tamo ispred reda staraca? Gde je tu vaspitanje? Jel' su to te nove generacije koje roditelji ništa nisu naučili manirima? Korupcije i gluposti je na mikronivou i vi očekujete da vam jedna osoba to promeni? Ja iskreno ne bih bila predsednik ovom narodu. Prvo sredite svoje ponašanje p će predsenik moći da nam se vozi autobusom..
  • Ka

    24.09.2023 07:05
    Ja recimo ne bih nikome verovala, koja opozicija,bzv, pa ta opozicija je bila.na vlasti i jedino kako su punili budžet je bila prodaja državne imovine. Umesto da su ulagali u postrojenja, oni su dovodili ljude koji su uništavali državna preduzeća. Trenutno niko na vlasti nema kvalitetno znanje o ekonomiji a to će vas koštati propasti. Dobra ekonomija zasnovana je na maloj privredi? Sta to znaci? To znači da ko ima malu privredu i neki mesec malo zaradi, ne treba državi da daje 14500 din za taj porez a platu sebi da ne isplati zbog tih poreza. Neko ispašta a velike kompanije,njih boli uvo da ste struju,porez,dugovi I'm se opisuju,upravo jer su bliski vlasti. Pa nećeš valjda prijatelju da naplatis,jel' tom prijatelju koji će ti finansirati izbore? E kad prestanete sa tim gluposti ma, onda možete da očekujete neki napredak. Ne možete od registrovanog frilensera da očekujete da plaća ogroman porez a neki tamo Mitrović vam taj isti novac stavlja u džep. Kada je naplata poreza u pitanju, tu nema milosti pre svega prema velikim kompanijama. Baš zato što su velike,lako stvaraju monopol. Nemojte kao ovaj Handy operater preko noci pokupi subvencije,vidi s kim ima posla i napusti Srbiju. P eto ti recepta da ti neko pokrade novac iz budžeta i prođe nekažnjeno! Ja bih se žalila predsedniku odakle je t kompanija da se vrate pare u budžet koje je dobila t kompanija. Rad NBS neka se ograniči jer je dozvolila javašluk u bankama. U ERste banci platis 150 din,dobiješ specijalnu karticu da ne ce
  • Podrška za snupija

    23.09.2023 23:51
    Ma najbolje da se zabrane sve opozicije da ne bi jadni aktivisti doživljavali ove stresove dok čekaju zaposlenje na neodređeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija