Srbin ranjen u sukobu sa kosovskom policijom saslušan u bolnici: Određeno mu mesec dana pritvora

Osnovni sud u Prištini odredio je meru pritvora od 30 dana V.T. osumnjičenom za učešće u sukobima sa kosovskom policijom u nedelju u selu Banjska kod Zvečana.
U saopštenju suda se navodi da je saslušanje osumnjičenog održano u Univerzitetskom kliničkom centru u Prištini, gde se on nalazi na lečenju, prenosi Reporteri.
Kako navodi portal, V.T. je osumnjičen za teška krivična dela protiv ustavnog poretka i bezbednosti i teroristička dela.
U selu Banjska je u noći između subote i nedelje došlo do sukoba lokalnih Srba i kosovske policije, pri čemu su poginula četvorica Srba i jedan policajac.
  • Saša

    26.09.2023 12:22
    Rat
    I ovaj kao i Sloba će nas gurnuti u rat...
    To mu je izgleda jedini način da izvuče svoju guzicu iz ovoga što zakuvava 11 godina i pri tom ne mislim samo na Kosovo, već za kompletnu pljačku i siromaštvo u koje nas je bacio...
  • Mile

    26.09.2023 12:09
    Da li je i MUP Republike Srbije saslušao Milana Radoičića koji je operisan na VMA u Beogradu, i ostalih 6 ranjenih u bonici u Novom Pazaru? Da se vidi je l' imaju oni džepnu dozvolu za one zolje, mine, haubice, itd., i da vidi zašto ubiše policajca i raniše dvojicu?
  • Čovek gušter

    26.09.2023 12:07
    @Милош
    A mi? Šta smo mi, neka guba da nas ne pominjete? Pa kakav je to način? Imamo i mi neki uticaj na upravljanje svetom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija