FOTO: Pokušao da prevari carinike, u kamionu skrivao 200 fontana vatrometa

Carina je u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina zaplenila 200 fontana vatrometa u kamionu domaćih registarskih oznaka.
Kamion je iz Bugarske prevozio plastično posuđe za jednokratnu upotrebu.
Carinici su u kabini kamiona pronašli 16 kartonskih kutija fontana vatrometa, sakrivenih u fabričkim šupljinama, na krevetu i iza sedišta vozača, saopštila je Uprava carina.
Protiv 43-godišnjeg vozača će biti pokrenut prekršajni postupak, do čijeg okončanja će krijumčarena pirotehnika biti zadržana.
  • Cane Kurbla

    28.09.2023 16:16
    Dobro je da nije jeo pasulj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.