Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija 18. oktobra o Kosovu

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija će 18. oktobra razmatarati novi šestomesečni izveštaj generalnog sekretara Antonija Gutereša o radu UN Misije na Kosovu (Unmik).
Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija 18. oktobra o Kosovu
Foto: Beta/AP
To je objavljeno u planu rada SB.
Predsedavajući SB u oktobru Brazil objavio je na sajtu da će izveštaj o radu Unmika biti razmatran pre podne 18. oktobra (popodne po srednjoevropskom vremenu).
Prethodna sednica posvećena izveštaju o radu Unmika održana je 27. aprila.
  • zztop

    03.10.2023 17:11
    Turija , da znaš da će i raspraviti pogotovo akciju u banjskoj ... jest da rusija predseda savetom bezbednosti UN-a al i drugi se nešto pitaju...
  • Turija

    03.10.2023 11:46
    SB UN je jedino mesto na kojem treba da se priča o KiM

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.