Konzum povlači "mančmelou" iz prodaje, oglasila se i Jafa iz Crvenke

Lanac supermarketa iz Hrvatske Konzum obavestio je građane da povlači ""mančmelou femili" 210 grama i "mančmelou" 105 grama, koje proizvodi Jafa iz Crvenke u Srbiji, preneo je danas Index.hr.
Povlače se proizvodi čiji su rokovi trajanja 15. februara 2024. godine, prenosi Index.hr.
Konzum je kao razlog za povlačenje naveo "promenjena organoleptička svojstva proizvoda".
Iz Konzuma su zamolili kupce da provere da li su kupili taj proizvod, odnosno da ga donesu u najbližu Konzumovu prodavnicu, gde će im biti vraćen novac. 
A ovim povodom se oglasila i kompanija iz Crvenke.
 
"Jaffa Crvenka donela je odluku da zameni "mančmelou" 105 g i 210 g, sa rokom trajanja do 15.2.2024. svežim proizvodima, zbog izmenjenog ukusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi su potpuno zdravstveno bezbedni za upotrebu. Zamena proizvoda je skoro u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regionu se nalaze proizvodi u novoj ambalaži "Sav od Igre". Jaffa Crvenka ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbednosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovodi i obimna dodatna laboratorijska ispitivanja", navodi ova kompanija.
  • Dana

    18.10.2023 21:44
    Komentar
    Meni je to ok proizvod.
  • mileva

    11.10.2023 15:57
    Nema veze
    Ja jedem svaki dan i moja deca pa nam nista ne fali sve je to politika
  • voša

    11.10.2023 07:27
    mančmelou pre 25 godina kad ga zagrizeš on se topio u ustima a ovaj sad ko stiropor a tek čokolada užas bajato samo ga vrtiš po ustima ni deca ga više neće samo pljunu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.