Vučić najavio studentsku karticu, poput penzionerske

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od 1. januara studenti u Srbiji imati priliku da izvade studentske kartice, koje će im obezbediti razne popuste poput penzionerskih kartica.
Vučić najavio studentsku karticu, poput penzionerske
Foto: 021.rs
"Ta studentska kartica će mnogo toga dobrog da im donese. Verujem već od 1. januara, možda i pre toga", rekao je Vučić za televiziju Prva.
Naveo je da će kartica omogućavati popuste od naplate putarina i prevoza, do proizvoda u različitim prodavnicama.
On je kazao i da oko 170.000 ljudi, koji primaju socijalnu pomoć od države, u narednom periodu mogu da očekuju "velika i pozitivna iznenađenja".
 
"Ali još merimo kakve mere tačno da donesemo", naveo je Vučić.
  • Sjajna

    13.10.2023 11:33
    prilika za penzionere da upišu faks pa da steknu pravo i na studentsku karticu... ;))
  • zztop

    13.10.2023 10:09
    Bit će i grabeži za lebac i goriva u flašama , samo polako ...
  • mile

    13.10.2023 09:50
    A gde je moja penzionerska kartica.Prijavio sam se odmah na početku.Šta mi vrede popusti kada nemam karticu.Koliko čujem mnogi je nisu dobili.Opet prevara.Idu izbori , ljudi pazite šta radite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija