Članske karte u "udarnom" periodu: Ko je sve u samo par dana prešao u SNS?

Više poznatih ličnosti pristupilo je prethodnih dana vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci, svečano potpisujući pristupnice.

U Srpsku naprednu stranku učlanili su se košarkaš Željko Rebrača, stonoteniser Ilija Lupulesku, francuski aktivista desnice i državni zvaničnik Srbije (direktor Uprave za dijasporu) Arno Gujon.

Sve ovo objavljeno je u nizu na sajtu Srpske napredne stranke 12. oktobra, kao i na nalozima na društvenim mrežama, a dobrodošlicu novim članovima, prilikom potpisivanja pristupnice, poželeli su formalni predsednik i lider stranke Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić.

Prethodnog dana, objavljeno je da se učlanio general Predrag Bandić, prenosi Danas.
 
Srpskoj naprednoj stranci su se poslednjih meseci pridružile i još neke poznate ličnosti.
 
Tako se sredinom maja u SNS učlanio i proslavljeni teniser Janko Tipsarević, što je vladajuća partija tada objavila na svojim mrežama.
 
"Proslavljeni teniser Janko Tipsarević danas je postao član naše SNS porodice. Dobro došao, majstore! Zajedno u nove pobede", naveli su oni tada.
 
Nedelju dana kasnije se ovoj stranci pridružio i srpski košarkaš Dejan Tomašević.
 
"Legendo, dobro došao u našu SNS porodicu. Dejan Tomašević pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci", saopštio je SNS.
 
Tomašević je već ranije podržao SNS i tadašnjeg predsednika stranke Aleksandra Vučića. 
SNS u oktobru obeležava 15 godina postojanja, a ranije ove godine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se u maju povukao formalno sa mesta lidera, najavljivao je osnivanje novog pokreta za državu, u kome će biti nestranačke ličnosti.
 
Potom je čini se, ta ideja zaboravljena. Vučić najavljuje održavanje vanrednih izbora na više nivoa vlasti za 17. decembar.

Komentari 35

  • Ryuk

    10.11.2023 01:38
    Lepo prihvatite svi sistem i uklopite se ,sta je tu je ,bolje biti uz vlast nego protiv nje,mislite na svoju decu i njihove zivote,zbog vasih politickih optedeljenosti se ne zivi ,Ako treba uz SNS onda uz SNS
  • Ccc

    15.10.2023 19:51
    Ha
    Arno Francuz!
  • Dusan

    13.10.2023 19:17
    Stranka
    Bez ozbiljne stranke iza sebe ne možeš ni jednu ozbiljnu ideju realizovati tako da puna podrška za Gujona! Pa i Miloš Obrenović je mora sa Turcima da saradjuje da bi dobio benefite za svoj narod, najlakše je reći svi su lopovi neću sa njima da bi uradio nešto dobro moraš sa njima i to je tako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija