Er Srbija obustavila letove za Tel Aviv

Er Srbija je danas privremeno obustavila letove između Beograda i Tel Aviva, usled sve složenije bezbednosne situacije u Izraelu, saopštila je ta aviokompanija.
Er Srbija obustavila letove za Tel Aviv
Foto: 021.rs

Sledeći let planiran za nedelju, 22. oktobra, neće biti obavljen, kao ni svi ostali letovi do kraja novembra.

Prodaja karata Er Srbije na toj liniji privremeno je obustavljena.

Svi putnici koji imaju kupljene karte za letove do kraja novembra treba da se jave Er Srbiji i imaće pravo na punu refundaciju.
 
Er Srbija je navela da nastavlja da pažljivo prati informacije u vezi sa aerodromom Ben Gurion u Tel Avivu i u kontaktu je sa svim nadležnim službama i organima i da joj je bezbednost putnika i članova posade najvažniji prioritet.
  • Uroš

    20.10.2023 17:30
    Došlo iz du* u glavu
    Ozbiljn zapadne kompanije su u prvim danima sukoba obustavili letove. Čuvaju tehniku i ljude. Naši kao glineni
    golubovi qrče se i rizikuju.
  • Miki NS

    20.10.2023 11:30
    uvek neka igranka sa AS
    valjda će ljudima vratiti pare jer ne vraćaju za kašnjenje letova, otkazanlet.com gubitak prtljaga i kašnejnje u dostavljanju. . u civilozovanom svetu se isplaćuju naknade od 260 e do 600 e čim ti let zakasni da ovde nas ignorišu kad pišemo kao da ne postojimo za njih osim kad kupujemo karte koje su obično skuplje
  • Џука

    20.10.2023 11:03
    Страшно оставише на цедилу путнике

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija