Vučić na Pinku počeo predizbornu kampanju: Postoji plan stranih službi za svrgavanje SNS-a

Aleksandar Vučić gostovanje na televiziji Pink danas je posvetio kritikama poteza opozicije i započeo kampanju SNS pozivajući građane da glasaju za nju na izborima koji još nisu raspisani.
Za opoziciju je rekao da radi, ne samo protiv njega, već protiv svoje države, a detaljno je naveo da postoji i "plan stranih službi" za svrgavanje SNS-a, samo nije naveo o kome je reč.
Gostujući u jutarnjem programu Pinka on je komentarisao pismo dela opozicije visokom predstavniku EU Žozepu Borelju u kojem traže da se sankcije sprovedu lično protiv Vučića, a ne protiv Srbije i rekao da to nikad nigde nije bilo i da je to neodgovoran, antidržavni i antinarodni pristup.
"Oni time kažu da nije kriv Aljbin Kurti ni Priština, nego Srbija. Hoćete li ikad da vidite nekog iz Hamasa koji će da kaže da je Hamas bombardovao bolnicu u Gazi, ili nekog iz Izraela da to prizna", rekao je Vučić.
 
Predsednik je navodio ko je sve iz opozicije koliko godina stariji od njega, a predstavljaju se kao nove mlade snage, a onda je rekao da postoji nečiji plan za preuzimanje vlasti.
 
Kaže da SNS ima podršku oko 44 odsto, SPS oko 10, desnica oko 13 bez Vojislava Šešelja i Saše Radulovića, a proevropska opozicija 22 do 23 odsto, mada on misli da će biti i manje, "ali to je svakako uz manjinske stranke pristojna većina za SNS".
 
"Njihov plan je sledeći, da puste desnicu da budu korisni idioti da pričaju da smo izdajnici, da nas spuste na 37, SPS da podignu na 13 kako bi mogli da ucenjuju, da daju 16 desnici, a ove ostave na 23, i više većine nema. Zato želim ljude da upozorim, zato je važan glas za SNS i za pokret koji će biti osnovan", rekao je predsednik države.
On je rekao da je Dragan Đilas vođa opozicije i da građani, za bilo koga da glasaju osim za SNS, svejedno je, jer će svi biti uz Đilasa.
 
Vučić je danas rekao da će "narodni pokret za državu", čije osnivanje dugo najavljuje, biti formiran "u narednom periodu", ali nije precizirao kada će to da se desi.
  • Krkan

    23.10.2023 16:14
    Oh
    Nisam ni znao da radim za strane službe...moraću tražiti platu
  • Duško

    23.10.2023 08:46
    Veće patriote od BIA kanda. Ali be nadam se jer je velika verovatnoća da lažeš.
  • Zoran Živković

    22.10.2023 17:31
    Vučiću
    Pa tebe su te iste strane službe i dovele na vlast !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija